Editör
Efsanevi Üye
En iyi Gömlek kumaşı nedir?
Gömlek alırken yüzde yüz pamuklu kumaşları tercih etmekte fayda var. Pamuk, doğal bir elyaf olduğu için cildin nefes almasını sağlıyor. Eğer gömleğin kumaşı sadece pamuklu değil, karışık ise, sentetik oranının üçte biri geçmemesine özen göstermelisiniz.
Britli gömlek nedir?
– Brit yakalar, iş görüşmeleri için idealdir. Ortada bulunan düğme, iki yakayı birbirine bağlar ve karavatı destekler. – Uzun, yüksek yakalı gömlekleri birkaç düğmesini açıp kravatsız da kullanabilirsiniz. – Küçülen yakalarla birlikte dar kravatlar ön plana çıkıyor.
Bisse kime ait?
Bisse kime ait?
İhraç edilen ilk Türk markası olarak Avrupa'dan Amerika'ya, Afrika'dan Asya'ya kadar uluslararası pazarda da söz sahibi olan BİSSE, ülkesinde yakaladığı başarıyı tüm dünya pazarlarına ulaştıran ve dünyadaki önemli fuarlarda yine "dünyaca ünlü firmalarla birlikte yer alan ilk Türk markası olması" oldu.
Erkek gömlek çeşitleri nelerdir?
Erkek gömlek çeşitleri nelerdir?
Erkek gömleğini kullanım yerine göre üç'e ayırabiliriz.
- Klasik gömlekler,
- Casual gömlekler.
- Ceremony gömleklerdir.
Bisse ne markası?
Bisse, 1976 yılında kurulan Bisse Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki giyim, elbise, ceket, pantolon, tişört, triko, mont, kaban, pardösü ve ayakkabı markasıdır. Ürünlerini İstanbul'daki fabrikasında üretmektedir. Bisse'nin sahibi Mustafa Kefeli'dir.
Kefeli giyim kimin?
İbrahim Kefeli, Bisse markasını kardeşine verdi. Ve Kefeli yeni bir marka daha çıkardı. "40 yıl önce kurduğum Bisse benim ilk çocuğumdur" diyen Kefeli, "Bugüne kadar hep söylediklerimin arkasındaydım. Bundan sonra ise kendi adımı koyuyorum" dedi.
Yazın keten gömlek giyilir mi?
Yazın keten gömlek giyilir mi?
Keten: Keten kumaşlar serin tutar bu yüzden yazın çok tercih edilen kumaşlardandır. Yaz gelirken vitrinler keten gömlek, etek, elbise ve ceketler ile dolar. Çok hafif bir yapıya sahip olan keten kumaş yapısındaki boşlukları sayesinde hava akışı ile vücudu serin tutar.
Keten gömlek çeker mi?
Keten gömlek çeker mi?
Keten kumaş yıkama talimatı sayesinde kırışıklık sorununun önüne geçilebilir. Bunun haricinde keten gömlek çeker mi gibi sorular da yıkama öncesinden cevaplanmak ister. Nitekim keten gömlek son derece dayanıklıdır. Bu yüzden çekmesi söz konusu olmaz.