Modoratör
Efsanevi Üye
En iyi ev tipi lazer epilasyon aleti hangisi?
En iyi ıpl cihazı hangisi? Diye merak ediyorsanız cevabı Philips Lumea Prestige. Ürün, etkili performansıyla üç uygulamadan sonra tüylerde azalma gösteriyor. Cilt rengi analizi yapma olanağı sunan bu cihaz yüz, koltuk altı, bacak, bikini ve hassas bölgelerde rahat bir şekilde kullanılabiliyor.
Lumea Advanced mi Prestige mi?
Lumea Advanced, yüz, bikini ve koltuk altı gibi daha küçük alanların tüylerinden kurtulmak istiyorsanız ise süper bir tasarım ve sağlam bir seçimdir. Lumea Prestige çok yönlüdür, büyük ve küçük vücut bölgeleri için mükemmeldir. Hızlı, kolay ve sağlam tüm vücut seansları için kullanılabilir.
Lazer epilasyon atışı bitince ne olur?
Lazer epilasyon atışı bitince ne olur?
Lazer epilasyon aletlerinin çoğunda atış sayısı bittiğinde cihaz çöpe gider. Bu nedenle satın alacağınız ürünün atış sayısının yüksek olması önemlidir. Ancak bu cihazlar zaten kıllarınızın tamamen yok olabilmesine yetecek kadar atış sayısına sahip olduğu için endişelenmenize gerek yoktur.
Evde lazer kalıcı mı?
Evde lazer kalıcı mı?
Evde kullanılan epilasyon aletleri de epilasyon yani tüy giderme işlemini yapar ancak sonuçları kalıcı değildir. Ev tipi epilasyon aletleri lazer epilasyon cihazı değildir. Bu aletlerle yapılan tüy giderme işlemi geçici çözümdür. Evde lazer epilasyon yapılmaz.
Philips lumea hangi bölgelerde kullanılmaz?
Erkekler Lumea'yı kasık bölgelerindeki tüyleri almak için güvenle kullanabilir. Bununla birlikte, Lumea genital bölgenin tamamında (kasık kemiği ile testisler) ve anüste kullanılamaz.
Philips lumea Prestige kaç atış?
Lumeaları karşılaştırın
Atım Sayısı | 250.000 Atım
Cilt Temas Sensörü | Var
Kullanım Tipi | Kablolu
Renk | Beyaz
Uygulama Alanı | Bacak, Bikini/Hassas Bölge, Koltuk Altı, Vücut, Yüz
Lazer epilasyon aleti atış sayısı kaç olmalı?
Lazer epilasyon aleti atış sayısı kaç olmalı?
Genellikle lazer epilasyonun etkilerinin net olarak gözlenebilmesi için kabul gören seans sayısı 6-8 arasında kabul edilmektedir. Belli bir zaman sonra kıllar iyice incelir ve birkaç seans sonrasında da tamamen ortadan kalkar.
Lazer epilasyon atım sayısı ne demek?
Lazer epilasyon atım sayısı ne demek?
Tüm vücutta etkin kullanım olanağı veren cihaz, tam şarj edildiğinde, 600 ışık atımı yapabiliyor. Işık atımı 1'den 5'e kadar 5 farklı kademe olarak ayarlanabiliyor ve ayrı vücut bölgeleri için ayrı başlıklara sahiptir.
Evde lazer epilasyon kaç seansta biter?
Klinik ortamında lazer epilasyon uygulamalarında ortalama bir lazer epilasyon tedavi planı 4 ile 6 seans, lazer uygulama süresi ve dozu ise kişinin kıl yapısı ve cilt renk tonuna göre kararlaştırılır. Bu tedavi planı evde lazer epilasyon uygulamalarında 6 ila 8 seansa kadar uzayabilmektedir.