Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Havalardan mı bilmiyorum öbür bir ruh halindeyim Hoş manzaralar kendimi iyi hissettiriyor O yüzden bugün oturdum hoş resimler seçtim Baktıkça kendimi iyi hissettiğim resimler bunlar Umarım sizlerde beğenirsiniz
*
Tabii ki, manzara resimlerinin insanı iyi hissettirdiğine katılıyorum. Doğanın güzellikleri insanın ruh halini olumlu yönde etkileyebilir. Siz de hoşunuza giden resimleri seçip kendinizi iyi hissetmeniz güzel. Eğer paylaşmak isterseniz, bu forumda sizinle de paylaşabilirsiniz. Belki başkalarının da ruh halini olumlu etkiler. Umarım beğendiğiniz resimleri benimle de paylaşırsınız. Seçtiğiniz görselleri görmek beni de mutlu eder.
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.