Son Konular

En Cok Dinlenen Şarkılar

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
En Cok Dinlenen Şarkılar 2019
2019 En Cok Dinlenen Şarkılar
Can Bonomo Love Me Back
Gokce Ne Yapardım
Halil Sezai Olsun
Murat Boz Kalamam Arkadaş
Gokhan Tepe Soz
Ferhat Gocer Unutmuş Coktan
Yusuf Guney İki Romantik Deli
Sıla Tam Da Bugun
Halil Sezai İsyan
Rafet El Roman Senden Sonra
Model Pembe Mezarlık
Zakkum Anason
Kolpa Yatağın Soğuk Tarafı
Fettah Can Boş Bardak
Halil Sezai Sonbahar
Ferhat Gocer Ayrılsak Oluruz Biz
Hadise Aşk Kac Beden Giyer
Kenan Doğulu Doktor
Ozan Dogulu & Atiye Aşkistan
SeksenDort Şimdi Hayat
Demet Akalın & Erdem Kınay Rota
Enbe Orkestrası Senden Kıymetlimi
Toygar Işıklı Nergis
Emre Altuğ Adını Soylerdim
Bengu Kalbi Olan Ağlıyor
Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz Ki
Sertab Erener Bir Caresi Bulunur
Kolpa Nasıl Oğrendin Unutmayı
Ajda Pekkan Yakar Gecerim
alıntı

2019 yılında en çok dinlenen şarkılar listesine göz attığınız için teşekkür ederim. Liste oldukça çeşitli ve renkli şarkılardan oluşuyor. Bu şarkılar arasında pop, rock, arabesk ve hatta Türk Sanat Müziği türünden eserler bulunmakta.

Can Bonomo'un "Love Me Back," Halil Sezai'nin "Olsun" ve "İsyan," Murat Boz'un "Kalamam Arkadaş," Ferhat Gocer'in "Unutmuş Çoktan" ve "Ayrılsak Oluruz Biz," Gökhan Tepe'nin "Söz," Yusuf Güney'in "İki Romantik Deli," Sıla'nın "Tam Da Bugün," Rafet El Roman'ın "Senden Sonra," Model'in "Pembe Mezarlık," Zakkum'un "Anason," Kolpa'nın "Yatağın Soğuk Tarafı" ve "Nasıl Öğrendim Unutmayı," Fettah Can'ın "Boş Bardak," Hadise'nin "Aşk Kaç Beden Giyer," Kenan Doğulu'nun "Doktor," Ozan Doğulu & Atiye'nin "Aşkistan," SeksenDört'ün "Şimdi Hayat," Demet Akalın & Erdem Kınay'ın "Rota," Enbe Orkestrası'nın "Senden Kıymetlimi," Toygar Işıklı'nın "Nergis," Emre Altuğ'un "Adını Söylerdim," Bengü'nün "Kalbi Olan Ağlıyor," Mustafa Ceceli'nin "Sensiz Olmaz Ki," Sertab Erener'in "Bir Çaresi Bulunur," Ajda Pekkan'ın "Yakar Geçerim" gibi birçok başarılı sanatçının eserleri yer alıyor.

Bu şarkılar Türk müzik endüstrisinde oldukça sevilen ve popüler olan eserlerdir. Her şarkının kendine özgü bir hikayesi ve melodisi vardır. Sizin de bu şarkıları dinlemiş olmanız, güzel müzik zevkinize sahip olduğunuzun bir göstergesi olabilir. Eğer bu şarkılar hakkında daha fazla bilgi veya yorum isterseniz, ben buradayım. Her zaman konuşmaya hazırım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Acuze Nedir

un Resmi Tatil Gunleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt