Son Konular

Emzirme danismani ne is yapar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Emzirme danismani ne is yapar?

Emzirme danışmanı, babaların da emzirme sürecinde aktif olarak rol almasını destekler ve bunun için ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ulaşmanıza ve bu bilgileri pratik etmenize yardımcı olur. Eşlerin de dahil olduğu bir emzirme pratiği annenin hayatını kolaylaştırırken, anne-baba ve bebek bağlanmasını da güçlendirir.

1 aylık bebek kaç dakikada doyar?

Bebek beslenme (emzirme) sıklığı, ölçüsü kılavuzu (0 – 6 aylık bebekler için)
EMZİRME DANIŞMANLIĞI NEDİR? Emzirme danışmanları, emzirme döneminde desteğe ihtiyaç duyan ve bu süreci daha kolay bir hale getirmek isteyen annelere destek olabilmek için özel eğitim almış olan kişilerdir. Emzirme danışmanlarından aşağıdaki sorunları yaşayan kişiler destek alabilirler.
Emzirme Danışmanlığı nasıl yapılır?
Bir danışmanlık; kapsamlı doğum hikayesi, temel değerlendirme ve muayene, öneri seçenekleri, kişisel plan oluşturulması ve bir telefon/whatsapp izlemini içerir. Kişisel plan siz ve ailenizin yönetebileceği şekilde birlikte oluşturulur. Emzirme sorunlarında, daha oluşmadan sorunu önlemek en temel koruyucu yaklaşımdır.
Doğru emzirme tekniği nedir?
Bebek emzirilirken mümkün oldukça anne kendine yakın tutmalıdır. Bebek kolun iç yüzeyine, baş dirsek boşluğuna gelecek şekilde yerleştirilmelidir. Ardından sırtı boyunca popoya kadar el ile desteklenmelidir. Bebek vücut olarak tamamen anneye dönük, karın karına olmalıdır.

Emzirme uzmanı nedir?

Emzirme danışmanları, emzirme döneminde desteğe ihtiyaç duyan ve bu süreci daha kolay bir hale getirmek isteyen annelere destek olabilmek için özel eğitim almış olan kişilerdir.

Uluslararası emzirme Danışmanlığı sertifikası nasıl alınır?

- Eğitimin Yöntemi:
- Eğitim süresi:Eğitim 24 saatten oluşmaktadır. Eğitimimiz 3 gün sürecektir.
- Eğitim şekli: Online.
- Belgelendirme: Kurs sonunda sertifika sınavını geçen katılımcılara İzmir Tınaztepe Üniversitesi onaylı "ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI SERTİFİKASI" verilir.
- Kurs ücreti: 300 TL.

Konfederasyon yasasi nedir?

Allahin varligini nasil kanitlariz?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt