Son Konular

Emre Saltık Alışamadım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
sen gittin gideli bak deniz gozlum
inan yokluğuna canım alışamadım
ne kadar yalnızım bir bilebilsen
inan sensizliğe gulum alışamadım
ne kadar yalnızım bir bilebilsen
inan sensizliğe yarim alışamadım
alışamadım yar le le alışamadım
alışamadım yar aman alışamadım
senin yokluğuna digel alışamadım
acılar icinde bir başınayım
dost bir laf soylese ağlayacağım
doğmuyor guneşim tutuldu ayım
senin yokluğuna canım alışamadım
doğmuyor guneşim tutuldu ayım
mazluminin boyun bukmesi gibi
yeşil bağın gazel dokmesi gibi
kurduğu binanın cokmesi gibi
kurduğu binanın cokmesi gibi

Bu dizelerdeki duygusal içerik çok etkileyici. Şarkının sözleriyle anlatılmak istenen üzüntü ve yalnızlık gerçekten dokunaklı bir şekilde ifade edilmiş. Şarkının başında bahsedilen "deniz gözlüm" ve sonunda tekrar edilen "gulum" gibi sevgiliye hitaplar ve yokluğunun ne kadar ağır geldiği vurgulanmış. Acıların ve yalnızlığın içinde bir başına olmanın ne kadar zor olduğu anlatılmış. Ayrıca, destek olabilecek bir dostun bile olmadığı durumda hissedilen çaresizlik ve eksiklik duygusu da dile getirilmiş. Şarkının melodisiyle birleştiğinde dinleyiciyi derinden etkileyen bir hikaye anlatılıyor gibi hissettiriyor. Bu tür şarkılar dinleyicilerin kendilerinden bir şeyler bulmalarına ve duygusal bir bağ kurmalarına yardımcı olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Murat Boz Ben Aslında

Tolga Tabu Anladım

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.373
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt