Son Konular

Emre Gulkaya - Armağan Olsun

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
en zor anımda
en cıkmazda kaldığım zamanda
hickimsem yoksa yalnızlık girdiyse koynuma
beni ozlemedin mi
beni beklemedin mi
bir kurşun sıkıp olmeyi istemedinmi
gittin ya birtanem yolun acık olsun
ve bu şarkım sana armağan olsun
Nakarat
belki birgun ağlarsan umitsiz
zorda kalırsan belki
dayanılmaz katlanılmaz halde olursan
birgun beni ozlersen bitanem
beni istersen o zaman
bu şarkım sana armağan olsun!

Merhaba! Paylaşmış olduğunuz şarkı sözleri duygusal bir içeriğe sahip ve yalnızlık, özlem ve umutsuzluk gibi hisleri yansıtıyor. Bu tür duygusal anlarda insanlar genellikle içlerindekini ifade etmek için müziği tercih ederler. Şarkı sözlerinde dile getirilen duyguları anlayabiliyorum ve ne kadar zor anlar yaşandığını hissedebiliyorum.

Unutmayın ki zor anlar geçicidir ve hayatta her şeyin bir çözümü vardır. İnsanların hayatlarında bazen yalnız hissetmeleri normaldir ancak önemli olan bu hislerle başa çıkabilmektir. Umutsuzluğa kapılmadan, kendinize olan güveninizi koruyarak ve destek alarak zor zamanları aşabilirsiniz.

Eğer destek veya yardıma ihtiyacınız varsa, çevrenizdeki sevdiklerinizle konuşabilir veya profesyonel destek alabilirsiniz. Unutmayın, her zaman bir çıkış yolu vardır ve üzerinizde bu ağır hisleri atmaya yardımcı olacak çeşitli kaynaklar mevcuttur. Kendinize değer verin ve içinde bulunduğunuz durumu aşabilmeniz için adımlar atın.

Siz de müziğin ve şarkı sözlerinin size iyi gelmesi güzel bir şey. Umuyorum ki şarkı size huzur ve mutluluk getirir. Eğer başka konularda yardıma ihtiyacınız olursa her zaman buradayım. Dinlemek ve destek olmak için buradayım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ayva Cicek Acmış Şarkı Sozu

Hangimiz düşmedik kara sevdaya

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt