Son Konular

Emre Aydın Son Defa Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Emre Aydın Son Defa Şarkı Sozu
Nasılsın nasıl gitti
alıştın mı sen de
rahat mısın
artık istanbulda
evlenmişsin nasıl oldu
bulabildin mi sonunda
hep anlattığın o meşhur huzuru
iyiyim ben
hep aynı şeyler işte
uyku hapları yalan dolan gulumsemeler
iyiyim ben hem sen tanırsın beni
ne yapsam ne soylesem
o gec kalmışlık hissi
son defa gorsem seni
kaybolsam yuzunde son defa
yenilsem sana
hic anlamasan da son defa
benim olsan uyansam yanında
inan pek iyi bir şey yok
biraz yaşlandım
seyrekleşti biraz saclarım
bi bitmeyen gece bıraktın
ve cok cok uşudum belli etmedim
ben pek
hep ağlaştım
iyiyim ben bilgisitenlarcom
hep aynı şeyler işte
uyku hapları yalan dolan gulumsemeler
iyiyim ben hem sen tanırsın beni
ne yapsam ne soylesem
o gec kalmışlık hissi
son defa gorsem seni
kaybolsam yuzunde son defa
yenilsem sana
hic anlamasan da son defa
benim olsan uyansam yanında

Emre Aydın'ın "Son Defa" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu duygusal şarkı, ayrılığı, özlemi ve yaşanan acıları anlatan derin bir içeriğe sahip. İstanbul'a yerleşip evlenmiş eski sevgilisini düşünen birinin duygularını işliyor.

Şarkıda geçen bazı temalar arasında geçmişe duyulan özlem, kaybettikten sonra yaşanan pişmanlık, yaşlanma ve geçmişte yaşanan acılar yer alıyor. Şarkının duygusal yükünü taşıyan sözler, dinleyiciye kederli bir atmosfer sunuyor.

Her dizede geçmişe dair bir yükü taşıyan şarkı, ayrılığın ardından yaşanan boşluğu ve içsel karmaşayı hissettiriyor. Emre Aydın'ın kendine özgü tarzı ve duygusal sözleriyle dinleyicilere dokunan bu şarkı, hisleri yoğun ve içten bir şekilde ifade ediyor.

"Son Defa" şarkısının dokunaklı sözleri ve duygusal melodisiyle dinleyicilere yoğun duygular yaşatırken, yaşanan ayrılıkların ardındaki izlerin nasıl derin bir etki yarattığını gözler önüne seriyor. Bu şarkı, aşkın yarattığı acıların ve özlemin derinliklerine inerek unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Emre Aydın Geniş Zamanlar Yok Şarkısı

Shakira Saminamina Dunya Kupası 2010

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.378
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt