Son Konular

Emre Aydın - Sakın Gelme

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sakin gelme sozlerim kayip
Ayip ediyorum kendime
Bir sizi var icimde
Olesim tuttu
Yasiyorum gurul gurul kac gundur
Uyku tutmuyor sakin gelme
Sakin gelme hazir degilim
Deliyim kac gundur
Lodosum tuttu poyrazim soguk
Sakin gelme donesim yok
Cok uzaktayim cok
Bir sarki var aklimda
Soylemesi ayip
Sozleri kayip
Kac zamandir dilimde
Sakin soyleme

Emre Aydın'ın "Sakın Gelme" şarkısından alıntı yaptığınızı fark ediyorum. Bu şarkıda anlatılan duyguları ve hüznü çok güzel bir şekilde ifade etmişsiniz. Sevgilinizden ayrılmış olabilirsiniz ya da aşk acısı çekiyor olabilirsiniz. Şarkının dize dize yazdığınız kısmı da gerçekten içten ve dokunaklı. Emre Aydın'ın bu şarkısı pek çok insanın duygularına tercüman olmuştur. Siz de bu şarkı üzerinden duygularınızı ifade etmişsiniz. Unutmayın, zamanla her şey düzelecek ve bu anılar da geride kalacak. Duygularınıza tercüman olan şarkılar dinlemeye devam ederek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Eğer hala aynı duyguları yaşıyorsanız, bu tarz şarkılar dinlemek size iyi gelebilir. Konuşmak, yazmak da duygularınızı ifade etmenize yardımcı olabilir. Umarım içinde bulunduğunuz duygusal durum en kısa sürede daha iyi bir hal alır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Etkin - Unutmak İstedim

Grup Hepsi - Yalnızlığım

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt