Editör
Efsanevi Üye
Emekli olan birine ne söylenir?
EMEKLİLİK SÖZLERİ | EMEKLİ OLAN KİŞİYE TEBRİK MESAJLARI
- Alacağın toplu para yaramaz işe, bir ev bile alamazsın dokunmaz dişe…
- İki de bir değişmiyor artık görev yerlerim, böyle mutluyum unutsa da beni sevenlerim, korkusuz endişesiz iyi geçiyor günlerim, iyi ki varsın sağ olasın canım emeklilik…
Başarı nasıl tebrik edilir?
Başarılarının başkahramanı olan tutkularını her soluğunda yaşaman dileğiyle. Kendine bir hedef koydun ve o hedefe doğru azimli adımlarla ilerledin ve sonunda haklı olarak başardın. Seni tebrik eder kutlarım. Azim, sabır ve çalışma bir başarı için olmazsa olmaz şartıdır.
Birine nasıl teşekkür edilir?
Birine nasıl teşekkür edilir?
En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
- Doğum günümde özel insanların bu özel günümde yanımda olmalarından dolayı büyük mutluluk duyuyorum herkese teşekkür ederim.
- Yanımda olduğun yıllar için sana çok şey borçluyum.
- Bana altından daha değerli bir dostluk kazandırdığın için teşekkürler.
Evlenen kişi nasıl tebrik edilir?
Mutluluklar dilerim. Hayat boyu birbirinize sevgi ve sadakatle bağlı kalmanızı, neşe dolu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmenizi diliyoruz… Ömür boyu, sonsuz mutluluklar! Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın! Mutluluklar…
Emekli Plaketine ne yazılır?
değerli hizmet ve özverili çalışmalarınız için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamınızda sağlık ve mutluluklar dileriz. emeklilik yaşamında mutluluk ve huzur dolu günler dileriz. emeklilik yaşamında başarılar dileriz.
Normal şartlarda nasıl emekli olabilirim?
Normal şartlarda nasıl emekli olabilirim?
– 8 Eylül 1999'dan önce sigortalı olanlar 15 yıl sigorta, 3600 gün prim ve 50-60 arası değişen yaşı doldurduğunda yaş haddinden emekli olabilir. – 8 Eylül 1999-1 Mayıs 2008 arası sigortalı olanlar 25 yıl sigorta, 4500 gün prim ve kadın ise 58, erkek ise 60 yaş şartını birlikte sağladıkları tarihte emekli olabiliyor.
Sınava girecek olan kişiye ne denir?
Güzel bir YKS sonucu elde etmen dileğiyle sınavda başarılar diliyorum. -YKS sınavına girecek tüm kardeşlerime muvaffakiyetler dilerim. Allah yardımcınız olsun… -Bitmişse konular, kolaydır sorular.
Arkadaşa nasıl teşekkür edilir?
"Senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Özenle hazırladığın bu değerli hediye benim için çok kıymetli. Tüm kalbimle teşekkür ederim, seni çok seviyorum canım arkadaşım." "Bu özel günümde mutluluğumu paylaştığın için ve bu özel hediyen için ne kadar teşekkür etsem az.
Yeni evlenen kişiye ne yazılır?
Yeni evlenen kişiye ne yazılır?
Allah'ım sizleri birbirinize bağışlasın ve aile saadetinizi daim kılsın. Ömür boyu mutluluklar dilerim… Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin. Hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol çocuklu yaşamanız dileğimle.
Evlilik tam olarak nedir?
Evlilik, bir kadın ve bir erkeğin karı-koca rollerini edinerek yaşamlarını birlikte geçirmek ve soylarını yasaların koruduğu bir kurum içerisinde belirli statüye sahip çocuklar dünyaya getirerek sürdürmek üzere oluşturdukları bir ilişkiler sistemidir.
Plaketin üzerine ne yazılır?
1)- "Sevginizle Tüm Engelleri Aşacağız" İfadeniz bizlere güç verdi. İlginizin devamı dileklerimizle… 2)- Kültürel faaliyetlerimize gösterdiğiniz ilgi ve alâka için teşekkür ederiz. 3)- İnsanlığa, bilime, kültüre yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz.
Teşekkür Plaketine ne yazılır?
Teşekkür Plaketine ne yazılır?
TEŞEKKÜR PLAKETİ
- Görevli bulunduğunuz süre içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüze vermiş olduğunuz değerli hizmetlerinize teşekkür ederiz.
- Müdürlüğümüz kadrosunda çalıştığınız süre içerisinde, gayretli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim.
2021 emekli olmak için kaç gün gerekli?
Bu doğrultuda en az 5000 prim gün ödemesi yapılması gerekmektedir. 60 yaşında emekli olacaklar için ise 7000 prim günü ödenmesi gerekiyor. Aynı zamanda sigortanın ilk açılış tarihi itibariyle de 60 ile 65 arasında emeklilik gerçekleşmektedir.