S
SoruCevap
Elmalı Tarçınlı Kek Keyfinde Yulaf Tanımı İçin Malzemeler
1 adet elma
1 tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığından biraz az bal
Elmalı Tarçınlı Kek Keyfinde Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Elmayı rendeleyip (isterseniz yarısını ayırıp üzerine dilimlemek için kullanabilirsiniz) tarçınla biraz küçük tavamızda ön pişirme yapalım.
Daha sonra sütümüzü ,yulafımızı ekleyip katılaşıncaya kadar pişirelim.
Ocağın altını kapattıkça sonra balı ekleyelim.
Üstüne porsiyonunuzu aşmayacak halde kuru yemiş vs ekleyebilirsiniz. (ceviz çok yakışıyor) afiyet olsun.
Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan "diyetisyenesengul" paylaşıyorum
Not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum "diyetisyenesengul" instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler .
Elmalı Tarçınlı Kek Keyfinde Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet elma
1 tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığından biraz az bal
Elmalı Tarçınlı Kek Keyfinde Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Elmayı rendeleyip (isterseniz yarısını ayırıp üzerine dilimlemek için kullanabilirsiniz) tarçınla biraz küçük tavamızda ön pişirme yapalım.
Daha sonra sütümüzü ,yulafımızı ekleyip katılaşıncaya kadar pişirelim.
Ocağın altını kapattıkça sonra balı ekleyelim.
Üstüne porsiyonunuzu aşmayacak halde kuru yemiş vs ekleyebilirsiniz. (ceviz çok yakışıyor) afiyet olsun.
Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan "diyetisyenesengul" paylaşıyorum
Not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum "diyetisyenesengul" instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler .
Elmalı Tarçınlı Kek Keyfinde Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı