- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Elif ilayda Aka hangi dizilerde oynadı?
Elif İlayda Aka adında kız kardeşi var. Aka, Eskişehir Anadolu Ünviversitesi Havaalanı Yönetim Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyunculuk eğitimi de alan genç oyuncu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal ve Çukur dizisinde Celasun karakterlerini canlandırmıştır.
Kubilay Aka yı kim keşfetti?
Genç oyuncu Kubilay Aka, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi Bölümünde tamamlayan oyuncu, kariyerine ilk olarak okuduğu bölümle ilişkili olarak havaalanında başladı. Havaalanında çalıştığı sırada bir menajer tarafından keşfedildi.
Kubilay Aka ın kardeşi var mı?
Elif İlayda AkaKubilay Aka / Kardeşleri
Kubilay Aka boyu kaç cm?
Kubilay Aka boyu kaç cm?
1,83 mKubilay Aka / Boy
Kubilay Aka nasıl keşfedildi?
Kubilay Aka nasıl keşfedildi?
Lise mezuniyetinin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetim Bölümünü tamamladı. Oyunculuğa ilgi duyan Aka, eğitim hayatına devam ederken bir yandan da oyunculuk dersleri aldı. Havaalanında çalışırken bir menajer tarafından keşfedildi ve oyunculuğa teşvik edildi.
Kubilay Aka kardesi kim?
Kubilay aka nerede oturuyor?
Kubilay Aka ile Miray Daner Zekeriyaköy'deki lüks villaya taşındı! İki buçuk yıllık ilişkilerini ağustos ayında bitiren Oyuncu Kubilay Aka ile Miray Daner yeniden barıştı. Çift, Zekeriyaköy'de aylık kira bedeli 11 bin lira olan iki katlı villa tuttu.
Kubilay Akayı kim ifşa etti?
Oyuncu Kubilay Aka, Beyza Güneş'e attığı cinsel içerikli mesajların ifşa olmasıyla magazin basının en çok konuştuğu isim oldu.
Necip Memilinin boyu kaç?
Necip Memilinin boyu kaç?
1,86 mNecip Memili / Boy
Sarp Akkaya boyu kaç?
Sarp Akkaya boyu kaç?
1,83 mSarp Akkaya / Boy
Kubilay Aka nerede büyüdü?
12 Nisan 1995 İstanbul doğumlu Kubilay Aka 26 yaşındadır. Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Havaalanı Yönetim bölümünü bitirmiştir.