Modoratör
Efsanevi Üye
Elektronik 2 yıllık ne iş yapar?
Binaların, yüksek katlı rezidansların elektrik döşemelerini yaparlar. Elektrik kesintilerini belirleyip gerekli arızayı giderirler. Tüm elektrikli makinelerin çalışmasını sağlayıp, bakım ve onarımlarını yaparlar. Elektrik iletimini sağlayıp kablo dağıtım görevinde bulunurlar.
Elektronik Teknikeri ne iş yapar?
Elektronik Teknikeri ne iş yapar?
Elektronik teknikeri, çeşitli elektronik sistemleri veya cihazları test etmek ve onarmakla sorumludur. Elektronik malzeme üretim şirketleri, bilgisayar firmaları, telekomünikasyon şirketleri, kamu kurumları ve elektrik mühendisliği firmalarında istihdam edilebilir.
Elektrik teknisyeni ne iş yapar maaşı?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Elektrik / Elektronik Yönetici Yardımcısı | 4.250 | 7.020
Elektrik Teknisyeni | 4.250 | 5.880
Elektronik Elemanı | 4.250 | 4.780
Elektronik Bölümü Nedir 2 yıllık?
Elektronik Bölümü Nedir 2 yıllık?
Elektik bölümünün amacı, çeşitli kurum ve kuruluşlarda elektik ile ilgili alanlarda yer alacak elektik arızalarını giderecek, elektriklerin iletim ve dağıtımını sağlayacak elemanlar yetiştirmektir.
Elektrik Tekniker kaç yıllık?
Elektrik (2 Yıllık) sıralama.2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları, Kontenjanları ve Başarı Sıralamaları aşağıdaki gibidir.
Kimler elektrik Teknikeri olabilir?
Kimler elektrik Teknikeri olabilir?
Elektrik teknikeri olacak bireylerin üniversitelerin Elektrik Enerjisi, Elektrik Enerjisi Üretimi, İletim ve Dağıtım veya Elektrikli Cihaz Teknolojisi ön lisans programlarının birinden alınmış bir diplomaya sahip olmaları gerekir.
Elektrik teknikeri ne kadar maaş alır?
Elektrik Teknikeri maaşı ortalama aylık 4450 – TL'dir. En düşük Elektrik Teknikeri maaşı 3750 -TL, En yüksek ise 5150 – TL'dir. Elektrik teknikeri özel sektörde işe başlamaları durumunda yetenekleri, deneyimleri ve sektörün kuralları çerçevesinde ücret alırlar.
Elektronik teknolojisi ne kadar maaş alır?
Elektronik teknolojisi ne kadar maaş alır?
Elektronik Teknolojisi Teknikeri/Elektrik-Elektronik Teknikeri maaşı ortalama aylık 6.060 – TL'dir. En düşük Elektronik Teknolojisi Teknikeri/Elektrik-Elektronik Teknikeri maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 9.300 – TL'dir.
Elektrik elektronik bölümünde hangi meslekler var?
B. ALANIN ALTINDA YER ALAN MESLEKLER
- Elektrik tesisatları ve pano monitörlüğü
- Görüntü ve ses sistemleri.
- Güvenlik sistemleri.
- Endüstriyel bakım onarım.