Son Konular

Elbis modulu nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Elbis modülü nedir?

MODÜLÜN TANIMI Bu modül elbise kesimini, dikimini ve elbise son ütü ve son kontrol işlemlerinin anlatıldığı bir öğrenme materyalidir.

Elazığ il milli eğitim müdürü değişti mi?

"Eğitim Değerlendirme ve Kurum Müdürleri Toplantısı" İl Müdürümüz Mehmet YİĞİT'in Başkanlığında Gerçekleştirildi. Mehmet YİĞİT Elazığ İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Asaleten Atandı.
Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü nereye taşındı?
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü 16.03.2020 pazartesi gününden itibaren Bahçelievler Mahallesi Cemil Meriç Fen Lisesi Kampüsü'nde hizmet verecektir" denildi.
Feyzi Gürtürk nereli?
Feyzi Gürtük Kimdir? 1965 yılında Tunceli ili Çemişgezek ilçesinin Ulukale Köyü'nde doğan Feyzi GÜRTÜRK İlköğrenimini Çemişgezek'te, orta öğrenimini ise Elazığ'da tamamlamıştır.

Elazığ MEB müfettişleri kimler?

Ahmet YILDIRIM. Şube Müdürü

Elazığ Milli Eğitim Müdürü kim oldu?

Mehmet YİĞİT – Milli Eğitim Müdürü
Elazığ il milli eğitim müdürü kimdir?
İl Müdürümüz Mehmet YİĞİT, 27 Nisan 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Elazığ İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atandı. Kararın İl Müdürümüz Mehmet YİĞİT'e, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
Mehmet Yiğit kim?
1978 yılında Kayseri'de doğan Mehmet Yiğit, Ege Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 2000-2005 yılları arasında Yozgat'ta, 2005-2014 yılları arasında Ankara'da çeşitli okul ve kurumlarda müdür yardımcılığı ve müdürlük yaptı.
Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince yürütülen İletişim Merkezi hizmetleri haftanın 7 günü 24 saat boyunca devam ediyor. İletişim Merkezine yurt içinden 444 0 632 kısa numarası ile ulaşılabilirken yurt dışından da +90 312 147 1122 numarası ile ulaşılabiliyor.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatıyla "ALO 147" hattı kaldırılarak yerine başta öğretmenler olmak üzere öğrenci, veli ve diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İletişim Merkezi "444 0 632" telefon hattı kuruldu.

Dere otu nerelerde kullanilir?

Arap yarimadasindaki siirlere ne denir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt