Son Konular

Ekran goruntusu video nasil kaydedilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ekran görüntüsü video nasıl kaydedilir?

Kaydı başlatmak için 'Kayıt başlat' ı tıklayın veya [Windows] + [Alt] + [R] tuşlarına basın, ardından kayıt işlemini bitirdikten sonra aynı kısayolu kullanın. Kaydedilen videolar MP4 formatında Videolar / Yakalanan Görüntüler klasörüne kaydedilecektir.

iPhone indirilen videolar nereye kaydedilir?

Genellikle çoğu kişi dosyaları "İndirilenler" klasörüne kaydeder, bu yüzden ona dokunun. İndirdiğiniz tüm dosyaların bir listesini göreceksiniz. İndirme işlemi sırasında, bir dosyayı "İndirilenler" dışında bir klasöre kaydedebilirsiniz.

Apple ekran videosu nasıl çekilir?

Apple ekran videosu nasıl çekilir?
iPhone'unuzda ekran kaydı yapabilir ve sesleri çekebilirsiniz.
- Ayarlar > Denetim Merkezi bölümüne gidin, sonra Ekran Kaydı'nın yanındaki. simgesine dokunun.
- Denetim Merkezi'ni açın, simgesine dokunun, sonra üç saniyelik geri sayımı bekleyin.
- Kaydı durdurmak için Denetim Merkezi'ni açın,

Bilgisayarda video kaydı nasıl yapılır?

Adım 1: Başlat menüsüne gelerek 'Ayarlar' ikonuna tıklayın. Adım 2: Açılan pencereden 'Oyun' ikonuna tıklayın. Adım 3: Açılan pencerede "Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın" seçeneği sizde kapalı ise açık hale getirin.

iPhone videolar nerede?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda, Fotoğraflar uygulamasını açın ve Albümler sekmesine gidin. Paylaşılan Albümler'e gidin ve bir albüm seçin. Fotoğraf veya videoya dokunun, ardından paylaş düğmesine dokunun.

Windows 10 ekran videosu nasıl alınır?

Windows 10 ekran videosu nasıl alınır?
Windows 10 ekran kaydı nasıl yapılır?
- Adım 1: Başlat menüsüne gelerek 'Ayarlar' ikonuna tıklayın.
- Adım 2: Açılan pencereden 'Oyun' ikonuna tıklayın.
- Adım 3: Açılan pencerede "Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın" seçeneği sizde kapalı ise açık hale getirin.

iPhone video kaydetme özelliği nasıl açılır?

Ekranınızı kaydetme
- iOS 14 veya sonraki sürümlerde Ayarlar > Kontrol Merkezi'ne gidin ve ardından Ekran Kaydı'nın yanındaki Ekle düğmesine dokunun.
- iPhone veya iPod touch'ınızda ya da iPad'inizde Denetim Merkezi'ni açın.
- Gri Kayıt düğmesini.
- Kaydı Başlat'a dokunun, ardından üç saniyelik geri sayımı bekleyin.

Ekran görüntüsü video kaydetme işlemi farklı cihazlar ve işletim sistemleri için farklılık gösterebilir. Aşağıda verilen bilgilere göre adım adım nasıl ekran görüntüsü video kaydedileceğini inceleyebiliriz:

**Windows Üzerinde Ekran Görüntüsü Video Kaydetme:**
1. Kaydı başlatmak için 'Kayıt başlat' ı tıklayın veya [Windows] + [Alt] + [R] tuşlarına basın.
2. Kayıt işlemini bitirdikten sonra aynı kısayolu kullanarak kaydı durdurun.
3. Kaydedilen videolar MP4 formatında "Videolar / Yakalanan Görüntüler" klasörüne kaydedilecektir.

**iPhone Üzerinde Ekran Görüntüsü Video Kaydetme:**
1. Ekran kaydı yapabilmek için Ayarlar > Denetim Merkezi bölümüne gidin.
2. Ekran Kaydı'nın yanındaki simgesine dokunun.
3. Ekran kaydını durdurmak için Denetim Merkezi'ni açın ve kaydı durdurun.

**Windows 10 Üzerinde Ekran Görüntüsü Video Kaydetme:**
1. Başlat menüsüne giderek 'Ayarlar' ikonuna tıklayın.
2. 'Oyun' bölümüne tıklayın.
3. Açılan pencerede "Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın" seçeneğini açık hale getirin.

**iPhone Üzerinde Video Kaydedilen Dosyaların Yeri:**
1. iPhone'da, iPad'de veya iPod touch'ta Fotoğraflar uygulamasını açın.
2. Albümler sekmesine gidin ve paylaşılan albümleri seçin.
3. İstediğiniz fotoğraf veya videoyu seçerek paylaş düğmesine dokunun.

Yukarıda belirtilen adımları takip ederek, ilgili cihazınız veya işletim sisteminiz üzerinde ekran görüntüsü video kaydetme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Latex yapistirici nedir?

EndNote dosyasi nasil acilir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt