Modoratör
Efsanevi Üye
Ekipnet kimler kayıt olabilir?
17 Haziran 2021 tarihinden itibaren ise düzenlenecek periyodik kontrol raporlarında TSE veya diğer protokol yapılan eğitim kurumlarından temel eğitimini tamamlamış olması koşuluyla alınan kalıcı kayıt numarası alarak rapor hazırlanması zorunludur.
Ekipnet geçici kayıt numarası nasıl alınır?
Ekipnet geçici kayıt numarası nasıl alınır?
EKİPNET GEÇİCİ NUMARASI ALMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER 1- Google 'a e devlet yazarak turkiye.gov.tr ye giriş yapılmalıdır. 2- Açılacak sayfada TCKN ve edevlet şifresi ile giriş yapılır. 3- Girişin ardından e devlet sayfası açılacaktır.
Ekipnet K Belgesi nasıl alınır?
Ekipnet K Belgesi nasıl alınır?
NOT: Öncelikle EKİPNET üzerinden başvuru yapılacak, sonra TSE başvuru adımları gerçekleştirilecektir. Diplomalarınızı TSE başvurusundan sonra[email protected]adresine mail atmalısınız….BAŞVURU İÇİN:
- Geçici Ekipnet Numaranızı,
- Ödeme Dekontunu,
- Diplomanızı ve.
- Vesikalık Resim taramanızı
Ekipnet ne işe yarar?
Ekipnet, iş esnasında yer alan ekipmanların periyodik kontrolleri işlemini yapan yetkili kişinin elektronik bir ortamda kayıt ve bildirimleri ile verinin doğrulaması amacıyla açılan bir sistem olarak bilinir.
Periyodik kontrol yapmaya yetkili kişiler kimlerdir?
Periyodik kontrol yapmaya yetkili kişiler kimlerdir?
Makine ve tezgâhların periyodik kontrolleri, makine mühendisleri, makine tekniker veya yüksek teknikerleri tarafından yapılır.
Ekipnet kayıt zorunluluğu ne zaman?
Ekipnet kayıt zorunluluğu ne zaman?
(3) Protokol kapsamında eğitim veren kurum ve kuruluşlar, eğitim verdikleri periyodik kontrolleri yapmaya yetkili kişilerin eğitimi başarı ile tamamladığına dair bildirimi, eğitimi tamamladıkları tarihten itibaren en geç iki hafta içerisinde EKİPNET sistemine kaydetmek zorundadır.
Ekip no nasıl alınır?
EĞİTİME BAŞVURU
- EKİPNET Geçici kayıt numarası
- Nüfus cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen belge fotokopisi.
- Diplomanın aslı veya onaylı geçici mezuniyet belgesinin bir kopyası dosyaya eklenecektir.
- Eğitim ücreti makbuzu/dekontu.
Ekipnet numarası kimler alabilir?
Ekipnet numarası kimler alabilir?
Ekipnet Kayıt & Ekipnet Sistemi. İş Ekipmanları yönetmeliğinin belirttiği meslek gruplarında mezun olan kişilerin e devlet sistemi üzerinden girişi sağlanmalıdır. Kayıtlı elektronik posta adresi olarak adlandırılan kep adresi ilgili kurumlardan daha önceden alınması gerekir.
Ekipnet belgesi nereden alınır?
Ekipnet belgesi nereden alınır?
Kep adresi TNB Kayıtlı Elektronik Posta Hizmet Sağlayıcıdan online başvuru yapılarak alınır.
Ekipnet eğitimi nereden alınır?
Temel Eğitim Vermeye Yetkili Kuruluşlar; Türk Standartları Enstitüsü TMMOB Makina Mühendisleri Odası Milli Eğitim Bakanlığı
Basınçlı kapların periyodik kontrolü kim yapar?
Basınçlı kapların periyodik kontrolü kim yapar?
EK-III'e baktığımızda ise; "Basınçlı kap ve tesisatların periyodik kontrolleri, maki- ne mühendisleri, makine veya metal eğitimi bölümü mezunu teknik öğretmenler ya da makine tekniker veya yüksek tekni- kerleri tarafından yapılır.
Periyodik Kontrolleri kim yapar?
Periyodik Kontrolleri kim yapar?
Ekipnet kayıt numarası nedir?
Ekipnet kayıt numarası nedir ve nereden alınır? EKİPNET, iş ekipmanlarının periyodik kontrollerini yapmaya yetkili kişilerin elektronik ortamda kayıt ve bildirimi ile veri doğrulaması amacıyla kullanılan İş Ekipmanlarının Periyodik Kontrollerini Yapacak Yetkili Kişilerin Kayıt Programıdır.
Ekipnet eğitimi kimler alabilir?
Ekipnet eğitimi kimler alabilir?
Eğitime aşağıdaki öğrenimlere sahip kişiler başvurabilir: Makine Mühendisliği, Makine Teknikerliği. Makine Öğretmenliği.