Modoratör
Efsanevi Üye
Ekici firması kimin?
Bir fuar için İspanya'nın Valencia kentine giden Ekici Peynirleri'nin sahibi 57 yaşındaki Mansur Ekici kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyetiyle birlikte fuar için İspanya'nın Valencia kentine giden işadamı 57 yaşındaki Mansur Ekici, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Ekici Türk malı mı?
Ekici Türk malı mı?
Bugün Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında toplam 42.000 m2'lik alanda, günlük 480 ton süt işleme kapasitesine sahip olan Ekici Peynir, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı Türkiye'nin en büyük ilk 1000 şirketi arasındadır.
Ekici peynir sahibi nerelidir?
Ekici peynir sahibi nerelidir?
Ekici sadece peynir üreterek büyüyen bir marka. Ekici Ailesi, dedelerinin Konya'da başlattığı peynir işini bugün çok büyük boyutlara taşıdı. Günde 400 ton süt işleyip üretim yapıyorlar. Küçük bir mandırada kuruldu.
Burçin Ekici kimdir?
Burçin Ekici Hakkında: 2014'ten bu yana satış direktörlüğünü yürüten Burçin Ekici, Ekici Peynir Genel Müdürü oldu. Antalya Sanayici ve İş adamları Derneği ve Antalya OSB TEKNO Park Yönetim Kurulu üyesi olan Burçin Ekici, Ekici Ailesi'nde üçüncü kuşağı temsil ediyor.
Ekici Peynir helal mi?
Ekici Peynir helal mi?
Ekici Peynir'in TSE'ye yaptığı resmi başvurunun ardından, Helal Gıda Sertifikasına uygun olup olmadığı bizzat Ekici Peynir'in Antalya'da ki üretim tesisleri TSE tarafından incelenmiş ve yapılan tespitlerin ardından hem Ekici markasına hem de Elçin markasına Helal Gıda Sertifikası verilmiştir.
Mustafa Ekici kimdir?
Mustafa Ekici kimdir?
mustafa ekici – TRT Kurdi Kanal koordinatörü – TRT – Türkiye Radyo Televizyon Kurumu | LinkedIn.
Mansur Ekici kimdir?
MANSUR EKİCİ KİMDİR? Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret A.Ş'de Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mansur Ekici, 14 Eylül 1959 Konya, Ereğli doğumludur. Evli ve 2 çocuk sahibi olan Mansur Ekici, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 2'nci Grup Meslek Komitesi Üyesidir.
Peynir nerenin meşhur Türkiye?
Peynir nerenin meşhur Türkiye?
Yıllanmış peynirler grubundaki en lezzetli örneklerden biri Kars gravyeri. Kocaman delikleri ve altın sarısı rengiyle cezbeden bu peynir, Kars denince ilk akla gelenlerden. Öz Kars Süt gibi, Ser Süt gibi mandıra ürünleri firmalarından alabilirsin.
Ekici Kaşar helal mi?
Ekici Kaşar helal mi?
Ekici Peynir'in TSE'ye yaptığı resmi başvurunun ardından, Helal Gıda Sertifikası'na uygun olup olmadığı bizzat Ekici Peynir'in Antalya'daki üretim tesisleri TSE tarafından incelendi ve yapılan tespitlerin ardından hem Ekici hem de Elçin markasına Helal Gıda Sertifikası verildi.
TRT Kurdî Genel Müdürü Kimdir?
TRT Kurdî Kanal Koordinatörlüğü – Kemal GÜMÜŞ
TRT Kurdi Genel Müdürü Kimdir?
TRT Kurdi Genel Müdürü Kimdir?
TRT Genel Müdürü – Yönetim Kurulu Üyesi – Prof. Dr. Mehmet Zahid SOBACI.