- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Ehliyete Yazilirken ne gerekli?
Kayıt için gerekli olan belgeler :
- Nüfus Cüzdanı
- 6 Biometrik Fotoğraf.
- Diploma (Mezun ise) / Öğrenci Belgesi (Mezun Değilse)
- Sağlık Raporu.
- Adli Sicil Kaydı
- Kan Grubu Kartı
- Evlilik Cüzdan Fotokopisi (Evli bayanlar, soyadı değişikliği olanlar için)
Direksiyon sınav ücretini yatırmadım ne olur?
Sınava girebilmeniz için sınav tarihinden 8 gün öncesine kadar direksiyon sınav ücretini yatırmanız gereklidir. Aksi takdirde sınava girmeniz mümkün değildir. Sınav ücretini yatırmadığınız takdirde 1 direksiyon sınav hakkınız yanmaktadır.
Ehliyet sınavına nasıl hazırlanılır?
Ehliyet sınavına nasıl hazırlanılır?
Birinci konu deneme sınavlarımızı çözebilmek için konu eksiğinizin olmaması gerekiyor. İkinci konu ise deneme sınavlarımızdaki soruları ezberlemek yerine öğrenmeyi deneyin. Her denemenin sonunda yanlışlarınızı kontrol edin ve doğrularını öğrenin. Bu şekilde sınava çalıştığınızda başarı kaçınılmaz olacaktır.
Ehliyete yazıldıktan kaç gün sonra sınava girebilirim?
Ehliyete yazıldıktan kaç gün sonra sınava girebilirim?
Ehliyet almak için başvuruda bulunan adayların ilk olarak teorik dersler ile eğitime başlaması ve eğitimini tamamlaması 10 ile 15 gün arasında tamamlanır. Bu sürenin ardından adayların kurs yetkilileri tarafından e-sınav randevuları alınır. Randevu alındıktan sonra yine 15 gün içinde adaylar elektronik sınava girerler.
Ehliyet için ne gerekli 2021?
2021 EHLİYET BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR NELER?
- Kimlik Belgesi.
- Sürücü Sağlık Raporu.
- Sürücü belgesi değerli kâğıt ve harç bedeli, vakıf payı
- 2 adet biyometrik fotoğraf.
- Kan grubunu belirtir belge veya yazılı beyan.
- Adli Sicil Belgesi.
- Nüfus Müdürlüğünde vereceğiniz parmak izi.
Direksiyon sınavına girmedim hakkım yanar mı?
Teorik sınava ya da Direksiyon sınavına girmedim/giremedim hakkım yanar mı? Kursiyer sınav hakkını elde ettikten sonra sınavına girmek zorundadır. Eğer giremediyse hakkı yanar. Ancak sağlık raporu ile durumunu belgelerse hakkı yanmaz.
Ehliyet direksiyon sınavı harcı nereye yatırılır?
Ehliyet direksiyon sınavı harcı nereye yatırılır?
Direksiyon sınav ücreti yatırma. Direksiyon sınavına girecek kursiyerler, sınav ücretini banka şubeleri, ATM'ler veya sürücü kursu aracılığı ile ödeyebilir.
Ehliyet sınavı kaç saat sürüyor?
Ehliyet sınavı kaç saat sürüyor?
Teorik sınav 45 dakika sürmektedir. Bu sınavda toplam 50 soru soruluyor ve en az 35 doğru cevap vermek gerekiyor.