- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Eğitime hazırlık ödeneğini kimler alamaz?
Eğitim öğretim ödeneğinin kesilmesi için ödenek kapsamındaki eğitimcilerin görevden ayrılması gerekir. Öğretmenlerin disiplin suçu işlemesi durumunda görevden alınmasıyla, eğitim öğretim ödeneği kesilecektir.
Okul aile Birliği nasıl feshedilir?
Okul aile birliğince sözleşme hükümlerine aykırı hareket edilmesi halinde sözleşme feshedilecek ve bu yerlerin kiralama işlemleri idaremizce yapılacaktır.
Eğitim Odenegini kimler alir?
Eğitim Odenegini kimler alir?
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 32. Maddesine göre devlet okullarında görev yapan öğretmenlere, her öğretim yılında bir defaya mahsus olmak üzere öğretim yılının başladığı ay içinde öğretim yılına hazırlık ödeneği verilir. Eğitim ödeneği fiili olarak görevde olan öğretmenlere ödenir.
Eğitim ödeneği kimlere yatar?
Eğitim ödeneği kimlere yatar?
EĞİTİM ÖDENEĞİ KİMLERE VERİLİR? Öğretim yılına hazırlık ödeneği, ilköğretim ve okul müdürleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları da dahil olmak üzere fiilen öğretmenlik yapanlara ödenir.
Okul aile birliği gelir gider defteri nasıl tutulur?
Okul aile birliğinin bütün gelirleri ve giderleri bu deftere işlenir. Genel kurul öncesi defterin gelir ve gider toplamları alınır. Gelirlerin tamamı o dönem içinde harcanmışsa gelir gider farkı sıfır olmalıdır. Eğer gelir giderden çok ise aradaki fark bankada hesap mevcudunu vermelidir.
Okul aile birliği başkanı kaç yıl görev yapabilir?
MADDE 12 – (1) Yönetim kurulu, sadece anne veya baba olan veliler ile istemeleri halinde okul yaptırarak Bakanlığa bağışta bulunan hayırseverler arasından seçilen beş üyeden oluşur. (2) Yönetim kurulunun görev süresi bir yıldır.
Okul aile birliği başkanları maaş alıyor mu?
Okul aile birliği başkanları maaş alıyor mu?
Okul aile birliği üyeleri ve seçilen başkan herhangi bir maaş veya ek ücret almamaktadır. Okul aile birliği öncelikle okul ile veli arasındaki kopukluğu gidermek amacıyla toplanır ve herhangi bir gelir kaygısı bulunmaz.
Öğretmen veli toplantısına katılmak zorunda mı?
Öğretmen veli toplantısına katılmak zorunda mı?
İky ye göre okulda yapılan toplantılara katılmak zorundasınız, tebliğ edilmemiş gerçi ama he rihtimale karşı bir rapor alsanız iyi olur. Resmi toplantılar mesai saatleri içerisinde yapılır en geç 2 gün önce tebliğ de edilmeli.