- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Eğitimde iyi örnekler konferansı nedir?
İyi örnek sunuşlarının yanı sıra atölye çalışmaları, poster sunumları ile zenginleştirilen konferans, katılımcıların eğitime ilişkin farklı konularda yüz yüze tartışma fırsatı bulabildiği bir diyalog zemini oluşturmaktadır. …
Eğitimde iyi örnekler 2021 ne zaman?
Eğitimde iyi örnekler 2021 ne zaman?
Öncesinde gelin bu yılın eğitimde iyi örnekleriyle tanışalım! 18. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı bugün (1 Ekim 2021, Cuma günü) saat 19.30'da, Müze Gazhane İstanbul'dan naklen ERG YouTube kanalında yayımlanacak.
Eğitimde iyi örnekler ne zaman?
2021-22 eğitim-öğretim yılına iyi örneklerle başlamak için 18. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı bu yıl sonbaharda, dijital ortamda gerçekleşecek. Konferansın temasını ise Mayıs 2021'de açıklayacağız.
Eğitimde iyi örnekler Projesi Nedir?
Eğitimde iyi örnekler Projesi Nedir?
Projemizin amacı, Müdürlüğümüze bağlı okul/kurumlarda sürekli gelişim vizyonuna sahip güvenilir ortamların oluşturulması, bu ortamlarda iyi örnek olarak kabul edilen çalışmaların ortaya çıkarılması, yaygınlaştırılması ve diğer okul/kurumlar tarafından model alınmasını sağlamaktır.
Eğitim Reformu Girişimi nedir?
Eğitim Reformu Girişimi (ERG), çocuğun ve toplumun gelişimi için eğitimde yapısal dönüşüme nitelikli veri, yapıcı diyalog ve farklı görüşlerden ortak akıl oluşturarak katkı yapan bağımsız ve kar amacı gütmeyen bir girişimdir.
Içgüdülerin bilinçdışı oluştuğunu ifade eden kim?
Içgüdülerin bilinçdışı oluştuğunu ifade eden kim?
İçgüdülerin bilinçdışı oluştuğunu ifade eden FREUD, iki temel içgüdü olarak yaşam ve ölüm içgüdüsü üzerinde durur.
Eğitim reformları nedir?
Eğitim reformu , halk eğitimini değiştirme hedefine verilen isimdir . Eğitimli bir birey ya da eğitimli bir toplumda hangi içerik ya da deneyimlerin sonuç verdiğine ilişkin tartışmalarla anlam ve eğitim yöntemleri değişmiştir. Tarihsel olarak, reform motivasyonları toplumun mevcut ihtiyaçlarını yansıtmıştır.
ERG kimdir?
ERG kimdir?
Eğitim Reformu Girişimi (ERG), çocuğun ve toplumun gelişimi için eğitimde yapısal dönüşüme nitelikli veri, yapıcı diyalog ve farklı görüşlerden ortak akıl oluşturarak katkı yapan bağımsız ve kar amacı gütmeyen bir girişimdir. Eğitim politikalarının iyileştirilmesi için yapıcı görüş sunar, öneriler geliştirir.
Freud'un içgüdüsel kuramı nedir?
Freud'a göre zihinsel yaşayışımızın içgüdüsel görünümünden iki dürtünün sorumlu tutulması gerekir. Bunlar cinsel (sexuel) ve saldırgan (agressive) dürtülerdir (Brenner, 1977). Bir başka deyişle yaşam (eros) ve ölüm (thanatos) içgüdüleridir. Toplumda yaşam ve ölüm içgüdüleri yasaklarla engellenmeye çalışmaktadır.