- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Eğitim sigortası nedir ne işe yarar?
Eğitim sigortası, 18-60 yaşları arasında ve bir öğrencinin eğitiminden sorumlu olan tüm bireyler tarafından satın alınabilecek bir hayat sigortasıdır. Bu ürün vefat teminatı ve asistans hizmetleri içermektedir. Çocuğunuzun Eğitimi Güvence Altında! Sigorta süresi, öğrencinin eğitim süresine göre belirlenir.
Eğitim sigortası ne kadar?
Sigorta primi, sigorta yaptıran kişinin yaşına, çocuğun eğitim süresine ve sigorta süresine göre belirleniyor. Ayrıca sigorta, kişiye özel olarak hazırlanıyor ve primler de ona göre belirleniyor. 300 bin TL teminatlı bir eğitim sigortası alındığında yıllık ödenecek prim 1.400 lira, aylık da 120 lira.
Eğitim için hayat sigortası nda müşteriye ayrılan kar payı oranı ne kadardır?
Elde edilen gelirin 'i kar payı olarak birikimlerinize eklenir. Üstelik çocuğunuzun eğitim ihtiyaçları için geri ödeme süresini siz belirleyebilirsiniz. Sigortanın yürürlüğe girmesini takip eden ilk 30 gün içinde tercih ederseniz poliçenizi sonlandırarak cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.
Okul sigortası başlangıç sayılır mı?
Hayır, katılmıyor. Çünkü çıraklık ya da stajyerlik döneminde emeklilik primi ödenmiyor, sadece iş kazası, meslek hastalığı ve genel sağlık sigortası primleri ödeniyor. Buna da staj sigortası deniyor.
Çocuğum için eğitim sigortası nedir?
Çocuğum Okusun Eğitim Güvencesi Beklenmedik bir durumda çocuğunuzun eğitimine devam edebilmesi için güvence sağlar. Trafik kazası, toplu taşıtta kaza ve diğer kazalar sonucunda yaşam kaybı veya daimi maluliyet durumu olduğunda, çocuğunuzun eğitim masrafları belirlediğiniz süre boyunca karşılanır.
Okul sigortası nedir?
Çünkü çıraklık ya da stajyerlik döneminde emeklilik primi ödenmiyor, sadece iş kazası, meslek hastalığı ve genel sağlık sigortası primleri ödeniyor. Buna da staj sigortası deniyor. Sigortanın yapılma nedeni de işletmelerde staj gören öğrencilerin oluşabilecek kaza veya hastalıklara karşı koruma sağlanması.
Kesintisiz eğitim sigortası ne demek?
Kesintisiz Eğitim Hayat Sigortası; 18 – 60 yaş aralığındaki kişiler tarafından 0 – 13 yaş aralığındaki çocuklar için yaptırılabilir. Aylık Destek Maaşı Teminatı, Aylık Kalıcı Tam Maluliyet Teminatı, Birikim Teminatı, Toplu Ödeme Teminatları bulunmaktadır.