Son Konular

Eğitim felsefesi değişiyor

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

imagesegitimfelsefesidegisiyor5ad8d6bf42f84

Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, Bu ulkede 40 ve 50 yıldır eğitim stratejisi hic değişmemiştir

Sur ici Grup tarafından duzenlenen İstanbul Toplantılarına, Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, İstanbul Valisi Huseyin Avni Mutlu, cok sayıda iş adamı ve eğitimci katıldı Turkiyede eğitimi uzerinde yapılan değişikleri değerlendiren Bakan Dincer, Bu ulkede 40 50 yıldır eğitim stratejisi hic değişmemiştir Sınav zamanları, sayıları gibi programlar ve uygulamaları değişmiştir Biz eğitim stratejisi değişiyormuş gibi tartıştık durduk Aslında şimdi stratejilerimizi tartışıyoruz Cunku eğitim felsefemizi değiştiriyoruz ifadelerini kullandı

Universiteden mezun olanların istihdamı uzerine konuşan Dincer, butun mezunların devlet tarafından istihdam edilme fikrinin yanlış olduğunu belirtti Dincer konuşmasına şu şekilde devam etti: Bu gunlerde yapılan tartışmalarda Universitelerden mezun olanları istihdam edemeyecekseniz niye okutuyorsunuz şeklinde Bu cok spekulatif bir tartışmadır Bu tartışmaların zaman kaybından başka bir şey olmadığını duşunuyorum Biz kamu nufusundaki butun cocuklarımızı mezun etmeliyiz Aynı zamanda İstihdam ve eğitim arasındaki ilişki giderek gucleniyor Ama mutlak anlamda devletin istihdam edeceği gibi bir yaklaşım istihdam edemiyorsanız niye okutuyorsunuz fikri ile pekişir Turkiyede eğitim ile istihdam zihniyetinin değişmesine ihtiyacımız var Dunyanın hicbir yerinde boyle bir yaklaşım yoktur

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Nusrat Mayın Gemisi nerededir?

S

Turkiye'de İlk Tren Yolu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri