Modoratör
Efsanevi Üye
Eğitim Bir Sen ne işe yarar?
Eğitim-Bir-Sen'in hedefi, kamu görevlilerinin en büyük sendikası olarak önümüzdeki dönemde de eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve geliştirmek olacaktır.
Eğitim Bir Sen üye olunur mu?
Eğitim Bir Sen üye olunur mu?
Madde 6. (1) Sendikaya, ilgili mevzuatında eğitim- öğretim ve bilim hizmet kolunda olduğu belirtilen kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan ve sendika üyesi olma hakkına sahip tüm kamu görevlileri üye olabilir.
Eğitim Bir Sen kaç üyesi var?
Bu hizmet kolunda Eğitimciler Birliği Sendikasının (Eğitim-Bir-Sen) 427 bin 386, Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikasının (Türk Eğitim-Sen) 213 bin 888, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikasının (Eğitim Sen) da 71 bin 642 üyesi bulunuyor.
Eğitim Bir Sen üye nasıl olunur?
Eğitim Bir Sen üye nasıl olunur?
ÜYE KAYIT NUMARASI : Üyelik bildiriminin sendikanın kayıt defterine işlendiği sıra numarasını sendika tarafından yazılır. KAMU GÖREVLİSİNİN İMZASI : Üyenin imzası ve imzaladığı tarih mutlaka yazılır. ÜYELİK KABUL : Sendika Yönetim Kurulunun kabul tarihi, sayısı, onaylama tarihi, mühür ve imzası bulunacak.
Eğitim Sen e Kimler Üye Olabilir?
Bu hizmet koluna; eğitim, öğretim ve bilim alanındaki tüm iş yerleri dâhildir. Madde 6 – Sendika, hizmet koluna dahil işyerlerinde çalışan herkesi hiçbir ayrım gözetmeksizin ve hizmet kolunda çalışıyor olmaktan başka bir nitelik aranmaksızın üyeliğe kabul eder.
Eğitim Sen hangi sendikaya bağlı?
Eğitim Sen hangi sendikaya bağlı?
Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (ya da kısaca EĞİTİM SEN), 23 Ocak 1995'te kurulmuş, şu anda Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı olarak eğitim,öğretim ve bilim hizmetleri iş kolunda örgütlenen sendikadır. Bilim ve eğitim görevlilerini bünyesinde toplayan sendikanın kısa adı EĞİTİM SEN'dir.
Eğitim Bir Sen Sendikası hangi parti?
Eğitim Bir-Sen
Eğitimciler Birliği Sendikası
Tür | Eğitimciler Birliği Sendikası
Merkez | Balgat, Ankara
Üyeler | 433.624 kişi
Lider | Ali Yalçın
Eğitim Bir Sen sendikadan nasıl çıkılır?
Eğitim Bir Sen sendikadan nasıl çıkılır?
4688 sayili Kamu Görevlileri Sendikalari Kanunu'nun 16. maddesine göre, "Üyelikten çekilme, çekilmek isteyen kamu görevlisi tarafindan üç nüsha olarak doldurulup imzalanan üyelikten çekilme bildiriminin kurumuna verilmesi ile gerçeklesir.