- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Egea Cross Otomatik Mi? modeli, Fiat markasının kalitesiyle üretilen bir araçtır. Otomatik vites özelliği sayesinde sürüş konforu sağlar. Cross modeli ise aracın SUV tarzında tasarlanmış olmasıdır. Egea ailesinin bir parçası olan bu araç, şehir içi ve şehir dışı kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Aracın içinde multimedya sistemi ve geri görüş kamerası gibi teknolojik özellikler de bulunmaktadır. Ayrıca, aracın yüksek konfor seviyesi ve geniş bagaj hacmi, kullanıcılarına rahat ve pratik bir sürüş deneyimi sunar. Egea Cross Otomatik Mi?, hem aileler hem de iş kullanımı için ideal bir seçenektir.
İçindekiler
Egea Cross, Fiat tarafından üretilen bir hatchback araçtır. Otomatik modeli de mevcuttur.
Egea Cross Otomatik modelinin fiyatı, aracın özelliklerine ve satış noktasına göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik modelinin yakıt tüketimi, aracın motor gücüne ve kullanım şekline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik modelinin özellikleri arasında, otomatik vites, park sensörü, geri görüş kamerası gibi özellikler yer alabilir.
Egea Cross Otomatik modelinin motor gücü, aracın üretim yılına ve seçilen modeline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik modeli, üretildiği döneme ve satış noktasına göre farklı renklerde üretilebilir.
Egea Cross Otomatik modelinin ikinci el fiyatı, aracın özelliklerine, model yılına ve kullanım durumuna göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik modeli hakkında kullanıcı yorumları, aracın performansına, konforuna ve kullanım kolaylığına göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik modeli, benzinli ya da dizel yakıt türüne sahip olabilir.
Egea Cross Otomatik modelinin özellikleri arasında, Bluetooth bağlantısı, USB girişi, navigasyon sistemi gibi özellikler yer alabilir.
Egea Cross Otomatik modeli, satın alındığı yerden ve üretim yılından bağımsız olarak, belirli bir süre garanti kapsamındadır.
Egea Cross Otomatik modelinin boyutları, aracın üretim yılına ve modeline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik modelinin maksimum hızı, aracın motor gücüne ve özelliklerine göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik modeli, 5 kişilik bir yolcu kapasitesine sahiptir.
Egea Cross Otomatik modelinin bagaj hacmi, aracın üretim yılına ve modeline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik modeli, ön camı ısıtmalı bir özelliğe sahip olabilir.
Egea Cross Otomatik modelinin iç tasarımı, aracın üretim yılına ve modeline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik modeli, aracın özelliklerine ve kullanım amaçlarına göre tavsiye edilebilir.
Egea Cross Otomatik modeli, aracın özelliklerine ve kullanım alanına göre konforlu bir sürüş deneyimi sağlayabilir.
Egea Cross Yeni Tasarımı ile dikkat çekiyor.
Egea Cross Motor Gücü, 1.3 litrelik motoru ile 130 HP güç üretiyor.
Egea Cross Gövde Yüksekliği, 1.57 metrelik gövde yüksekliği sunuyor.
Egea Cross İç Tasarımı Ferah ve Konforlu.
Egea Cross Güvenlik Özellikleri, 6 hava yastığı, ABS, EBD, ESP, yokuş kalkış desteği, lastik basınç uyarı sistemi gibi özellikler sunuyor.
İçindekiler
Egea Cross Otomatik Mi Nedir?
Egea Cross, Fiat tarafından üretilen bir hatchback araçtır. Otomatik modeli de mevcuttur.
Egea Cross Otomatik Fiyatları Nelerdir?
Egea Cross Otomatik modelinin fiyatı, aracın özelliklerine ve satış noktasına göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik Yakıt Tüketimi Nasıldır?
Egea Cross Otomatik modelinin yakıt tüketimi, aracın motor gücüne ve kullanım şekline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik Araç Özellikleri Nelerdir?
Egea Cross Otomatik modelinin özellikleri arasında, otomatik vites, park sensörü, geri görüş kamerası gibi özellikler yer alabilir.
Egea Cross Otomatik Kaç Beygir Gücündedir?
Egea Cross Otomatik modelinin motor gücü, aracın üretim yılına ve seçilen modeline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik Hangi Renklerde Üretilmektedir?
Egea Cross Otomatik modeli, üretildiği döneme ve satış noktasına göre farklı renklerde üretilebilir.
Egea Cross Otomatik İkinci El Fiyatları Nelerdir?
Egea Cross Otomatik modelinin ikinci el fiyatı, aracın özelliklerine, model yılına ve kullanım durumuna göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik Kullanıcı Yorumları Nasıldır?
Egea Cross Otomatik modeli hakkında kullanıcı yorumları, aracın performansına, konforuna ve kullanım kolaylığına göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik Yakıt Türü Nedir?
Egea Cross Otomatik modeli, benzinli ya da dizel yakıt türüne sahip olabilir.
Egea Cross Otomatik Özellikleri Nelerdir?
Egea Cross Otomatik modelinin özellikleri arasında, Bluetooth bağlantısı, USB girişi, navigasyon sistemi gibi özellikler yer alabilir.
Egea Cross Otomatik Garanti Süresi Ne Kadardır?
Egea Cross Otomatik modeli, satın alındığı yerden ve üretim yılından bağımsız olarak, belirli bir süre garanti kapsamındadır.
Egea Cross Otomatik Boyutları Ne Kadardır?
Egea Cross Otomatik modelinin boyutları, aracın üretim yılına ve modeline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik Hızı Kaç Km'dir?
Egea Cross Otomatik modelinin maksimum hızı, aracın motor gücüne ve özelliklerine göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik Koltuk Sayısı Kaçtır?
Egea Cross Otomatik modeli, 5 kişilik bir yolcu kapasitesine sahiptir.
Egea Cross Otomatik Bagaj Hacmi Ne Kadardır?
Egea Cross Otomatik modelinin bagaj hacmi, aracın üretim yılına ve modeline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik Ön Camı Isıtmalı Mı?
Egea Cross Otomatik modeli, ön camı ısıtmalı bir özelliğe sahip olabilir.
Egea Cross Otomatik İç Tasarımı Nasıldır?
Egea Cross Otomatik modelinin iç tasarımı, aracın üretim yılına ve modeline göre değişebilir.
Egea Cross Otomatik Tavsiye Edilir Mi?
Egea Cross Otomatik modeli, aracın özelliklerine ve kullanım amaçlarına göre tavsiye edilebilir.
Egea Cross Otomatik Konforlu Mu?
Egea Cross Otomatik modeli, aracın özelliklerine ve kullanım alanına göre konforlu bir sürüş deneyimi sağlayabilir.
Egea Cross Otomatik Mi?
| Egea Cross Otomatik Mi? 2021 modelinde otomatik şanzıman seçeneği sunuluyor. |
| Egea Cross Yakıt Tüketimi, 1.3 litrelik motoru ile şehir içinde 7.5L/100 km, şehir dışında 5.3L/100 km. |
| Egea Cross Fiyatı, başlangıç fiyatı 159.900 TL'den başlıyor. |
| Egea Cross Renk Seçenekleri, 5 farklı renk seçeneği sunuluyor. |
| Egea Cross Bagaj Hacmi, 440 litrelik bagaj hacmi sunuyor. |
Egea Cross Yeni Tasarımı ile dikkat çekiyor.
Egea Cross Motor Gücü, 1.3 litrelik motoru ile 130 HP güç üretiyor.
Egea Cross Gövde Yüksekliği, 1.57 metrelik gövde yüksekliği sunuyor.
Egea Cross İç Tasarımı Ferah ve Konforlu.
Egea Cross Güvenlik Özellikleri, 6 hava yastığı, ABS, EBD, ESP, yokuş kalkış desteği, lastik basınç uyarı sistemi gibi özellikler sunuyor.