Son Konular

Eczane tekniker belgesi nasil alinir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Eczane tekniker belgesi nasıl alınır?

Eczane Yardımcı Personeli (Kalfası) olabilmek için Eczane Yardımcı Personeli Sertifika Programı'na katılıp sertifikanızı almanız ve en az ilkokul mezunu olmanız gerekmektedir. İş arama platformları üzerinde yüzlerce Eczane Yardımcı Personeli iş ilanı bulunmaktadır.
Eczacılık Sertifikası ne işe yarar?
Eczane Personeli Sertifikası Eczane yardımcı personel eğimi sonrası elde ettiğiniz sertifika sizlere tüm Türkiye'de bulunan eczanelerde görev alma şansı tanıyacaktır. Böylece tüm eczanelerde iş deneyimi önemli olmaksızın yardımcı personel olarak bu sertifika sayesinde görev alabileceksiniz.
Eczacı çırağı nasıl olunur?
Eczacı Kalfası Nasıl Olunur? Yukarıda da belirtildiği üzere Eczane bünyesinde çalışabilmek için 2 farklı vasıf bulunmaktadır. Bunlar Eczacı eczane işletmecisi, sahibi şeklinde üniversitelerin eczacılık fakültelerinde 5 yıl eğitim alıp, sonrasında 6 ay zorunlu staj ile eczacı olma ve eczane açma yetkisi kazanmaktadır.

Eczane Teknikerliği Sertifikası kimler alabilir?

Eczane'de yardımcı personel olarak çalışmayı düşünen tecrübesi olmayan veya eczanede çalışma konusunda akademik ve teknik bilgiler edinmek isteyen herkes katılabilir.
Eczanede çalışmak için ne mezunu olmak gerekiyor?
Lise diploması olan kişiler veya genel lise dengi mezun olmuş kişiler eczane yardımcısı kursu almaya uygun kişilerdir. Eczacı yardımcısı olmak için teknik olarak tek eğitim şartı budur. Genellikle eczacıdan veya diğer bilgili iş arkadaşlarından iş eğitimi alırlar.
Düz lise mezunu eczacı olabilir mi?
Lise diploması olan kişiler veya genel lise dengi mezun olmuş kişiler eczane yardımcısı kursu almaya uygun kişilerdir. Eczacı yardımcısı olmak için teknik olarak tek eğitim şartı budur.
Kariyerinde Maaşlar
Lise mezunu eczanede çalışabilir mi?

MATLAB yerine ne kullanilir?

Beta baligi tas sever mi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri