Son Konular

Ecanta com tr guvenilir mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ecanta com tr güvenilir mi?

eçanta güvenilir mi? Evet, kesinlikle! Çünkü, tüm kredi kartı ve kişisel bilgileriniz internet güvenlik standardı olan 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) sistemi ile şifrelenmiştir.

Captainspor güvenilir mi?

Captain Spor (Instagram: Captain. İnternet sayfalarından bir ayakkabı sipariş ettim, yanlış gönderdiler. İade yapmamı istediler. İadelerini gönderdiğim kargoyu da fotoğrafını ekledim fakat ne iademi yaptılar ne de mesajlarıma cevap veriyorlar. Hiç güvenilir bir site değil.
Daily Shop Istanbul güvenilir mı?
Daily Shop İstanbul Orijinal Denilen Ayakkabılar Sahte Bana orijinal olduğu iddia edilerek satılan Adidas superstar replika. 20 gün giydikten sonra sarardı ve ayakkabının şekli yamuldu. Adidas'ın mağazasına gittiğimde orijinal olmadığı söylendi. Yalanla dolanla iş yapıyorlar.
E bavul orjinal mi?
Siz de kaliteli ve orijinal ürün garantisi sunan eBavul aracılığı ile orijinal bir çanta satın alabilir, uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Jacquline çanta hangi ülkenin?

Türkiye'nin önde gelen kadın çanta markası Jacquline ile kadınların ruhuna dokunacak çantalar üretmek kurulduğumuz günden bugüne en büyük odak noktamız.

Captanspor orijinal mi?

Captanspor.com Orijinal Değil Ve Faturasız Kesinlikle orijinal olmayan ürün 2 gün giydikten sonra ayakkabının Air patladı mesaj attık umursamadılar bile faturada yok. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim gereksiz pahalı.
Sporium ürünleri orjinal mi?
Sporium (Instagram: Sporiumcom) Kesinlikle Orijinal Değil.
Dailyshop ürünleri orjinal mi?
Daily Shop İstanbull Ürünler Orijinal Değil, Çok Kalitesiz! Ürünler orijinal değil replika. 1 adet Nike m2k Tekno Sipariş ettim beyaz renginde fakat ürünün dikişleri vs resmen Mavi.
Günümüzde Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Guess, Coach, Michael Kors, Vakko, Nike, Polo, Prada, Lacoste ve Beymen gibi ünlü markaların ürettiği çanta modelleri taklit edilerek piyasaya sürülüyor ve dahası bu ürünler orijinali gibi tanıtılarak müşterilere hile ile pazarlanıyor.
Vakko Çanta Bilgileri
Air Force çakma nasıl anlaşılır?
Ayakkabı kutusundaki ve her ayakkabının içindeki etikette yer alan SKU (stok numarası) kodunu karşılaştır. Orijinal Nike ayakkabıların her çiftinin SKU numarası, kutunun üstündeki SKU numarasıyla aynıdır. Eğer böyle bir rakam bulunmuyorsa ya da bunlar eşleşmiyorsa muhtemelen ayakkabılar sahtedir.

Halkali Leke hastaligi Nedir?

Polen tupunu kim olusturur?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt