Son Konular

Ebru Yaşar - Adamım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İste benim ask kurallarim
Yuregim korpecik uzme adamim
İcimde hala o nun yangini var
Bulutlar cagirir sondurme adamim
Sen adamim bakma oyle
Sileceksen beni bir kalemde
Ellerin oksamasin
Saclarima ak dusecekse
Belki hala derinlerde
Bir kor var yuregimde
Yinede gozlerime bakma
Yabana atma kanayan kalbimle
Adamim
Soylemedim ask kurallarim
Gecici bir kanim acimasin adamim
Yuregimde hem ates hem yagmur tasirsin
Serseri ruzgar gibimisin adamim
Bak hani var ya
Ben neyim be
Haykiriyor gozlerimde
Vurdular beni ansizin
O toylu gunlerimde
Sen adamim bakma oyle
Ellerin oksamasin
Saclarima ak duseceksesen adamim bakma oyle
Ellerin oksamasin
Saclarima ak dusecekse
Belki hala derinlerde
Bir kor var yuregimde
Yinede gozlerime bakma yabana
Atma kanayan kalbimle
Adamim

Bu sözlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ebru Yaşar'ın "Adamım" şarkısının duygusal ve içten sözleriyle aşkın zorlu ve karmaşık yönlerine temas ediyor. Şarkıda, aşkın getirdiği zorluklar, içsel çatışmalar ve kararsızlıklar üzerinde durulmuş.

Aşk kurallarını belirlemenin zorluğu, duyguların karmaşıklığı ve kalpte yer alan çelişkiler vurgulanmış. Şarkının akışında, sevgilinin duygu ve davranışlarına karşı çaresizlik ve içsel bir çatışma anlatılmış. Aşkın getirdiği heyecan, acı ve yangın gibi duygusal zıtlıklar ve huzursuzluklar dile getirilmiş.

Şarkının en etkileyici yanlarından biri, Ebru Yaşar'ın duygusal anlatımı ve güçlü sesiyle dinleyenleri derinden etkileyen bu şarkıda duyguların derinliklerine inmesidir. Aşkın karmaşıklığını ve içsel çelişkileri anlatan bu tür şarkılar, dinleyicilerin kendi duygularını keşfetmelerine ve empati kurmalarına yardımcı olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Pınar Aylin - Adam Olaydın

Nazan Oncel - Adam Sende Yetmiyor

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt