Son Konular

Ebru Gundeş Şarkıları..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Adam Olsaydın
Sevdim olmadi yar
Kustum olmadi yar
Kendini aratti
Beni bulmadi yar
Dustum aglamadin
Kac kere aradim
Bir kalemde sildin
Hic unutmadim
El dilinden bal aksa
Yine acidir
Ayrilik pamuk olsa
Yine acitir
Bende ki yurek sende
Olsa anlardin
Ben bir kadinim
Sende adam olsaydin
Kalbimden gecerken
Tutmadin elimden
Ben bana baktim
Ask ile yandim
Alacagini aldin
Kendine alistirdin
Ruhumda firtinalar
Koparip gittin yar
El dilinden bal aksa
Yine acidir
Ayrilik pamuk olsa
Yine acitir
Bende ki yurek sende
Olsa anlardin
Ben bir kadinim
Sende adam olsaydin
Akıllı Ol
Bu aralar sanki sana bir haller oldu
Tavırların cok değişti
Bilmediğim bir şey mi var
Aklında ayrılık varsa
Bir omur sevsemde yetmez seni sevmeye
Kolay mı benden kurtulmak
Bilmediğim bir şey mi var
Sevgimin bittiği yerde nefretim başlar
Akıllı ol senin aklını alırım
Benim olmazsan vallah kapına dayanırım
Akıllı ol senin aklını alırım
Benim olmazsan vallah dediğimi yaparım
Annem İcin
Sen varken bir anlam vardı
Sen varken yaşama hevesim vardı
Sen gittin gideli
Bıraktım herşeyi Don annem
Annem icin
Onun icin bu şarkı
Dinle anne ağla anne Seviyorum
Sende soyle
Herkes duysun anne
Ben calayım sende oku Soyle anne
Sen varken bir huzur vardı
Sen varken neşe vardı
Sen gittin gideli
Bıraktım herşeyi Don annem

Ebru Gündeş'in çeşitli şarkılarından alıntılar yapmışsınız, çok duygusal ve anlamlı sözler içeriyorlar. Ebru Gündeş'in eserlerinde genellikle aşk, ayrılık, sevgi, özlem gibi duyguları işlediğini görüyoruz.

"Adam Olsaydın" şarkısında aşkın acılı bir şekilde anlatıldığını, karşılıksız bir sevgi ve ayrılık temasının yoğun şekilde işlendiğini görebiliyoruz. Şarkıda yer alan sözlerin duygusal yükü oldukça yüksek ve dinleyenleri etkileyici bir etkisi var.

"Akıllı Ol" şarkısı ise ayrılık ve nefret arasındaki ince çizgiyi anlatıyor. Bir ilişkideki sevginin bitmesi durumunda nasıl bir duygunun ortaya çıkabileceğini anlatırken, çok net ve etkileyici bir şekilde ifade edilmiş.

"Annem İçin" şarkısı ise annelere duyulan sevgiyi ve özlemi ifade ediyor. Bu şarkıda duygu yüklü sözlerle annenin yokluğunun verdiği acıya vurgu yapılıyor. Annelerin değeri ve önemi üzerine duygusal bir anlatıma sahip.

Ebru Gündeş'in güçlü sesi ve duygusal yorumuyla bu şarkıları dinlemek gerçekten duygusal bir yolculuk yaşatıyor. Şarkıların içeriği ve derin anlamları dinleyenleri etkileyici bir şekilde yansıtıyor. Umarım bu şarkılar ve sözler sizin için de anlamlıdır ve dinlerken size de duygusal bir deneyim yaşatır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Baha Şarkı Sozleri..

Serdar Ortac Şarkıları..

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt