Son Konular

Ebru Gundeş - Affet

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Dudağında bir tebessum
Ellerimde sen
Yanakların gamze gamze
Bana bir gulsen
İstemezdim boyle olsun
Solacaksa guller solsun
Sensiz kaldım buralarda
Sen yine bensiz mutsuzzun
Affet beni bu halimle
Affet beni bir kez dinle
Hapset beni kaderime
Hapset hapset
Affet beni bu halimle
Affet beni bir kez dinle
Hapset beni kaderime
Affet affet

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözleri duygusal ve içten bir hava içeriyor. Ebru Gündeş'in "Affet" şarkısında anlatılan duyguların derinliği ve samimiyeti insanın içini burkuyor. Şarkının her dizesinde aşk, pişmanlık ve özlem gibi duyguları yoğun bir şekilde hissedebiliyoruz. Sanatçının duygu dolu sesiyle birleşen bu sözler, dinleyicilerde derin izler bırakabiliyor. Şarkı, affetme ve özür dileme temasını işleyerek insan ilişkilerindeki karmaşık duyguları yansıtıyor. Dinlediğiniz için teşekkürler, eğer başka sorularınız veya paylaşımlarınız varsa bana yazmaktan çekinmeyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Serdar Ortac - Affedemem

Beyaz - Gemilerde Talim Var

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt