- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Ebo ne iş yapıyor?
19 yaşına geldiğinde ise tanınmış ve daha sonradan arkadaş olduğu sosyal medya fenomenlerinin ısrarları ile birlikte dijital medyaya başlamış ve mizah içerikli videolar üretmeye başlamıştır. YouTube gibi birçok sosyal medya mecrasında hala içerikler üreten Tilaver, e-ticaret'e devam etmektedir.
Ibrahim tilaver kaç yasında?
Ibrahim tilaver kaç yasında?
1998 doğumlu İbrahim Tilaver, liseyi İstanbul'da, Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesin'de Bilişim Teknolojileri bölümünde bitirmiştir.
Tilaver kimdir?
Genç yaşına rağmen eticaret ve sosyal medya alanında çalışmalar yürüten İsmail Tilaver, geleceğin starlarını ortaya çıkaracaklarını söyleyerek, "Tik Tok video platformunda çektiğim videoları yayınlamaya devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı Babba Media çatısı altında birleştirdim.
Reynmen in yaşı kaç?
Reynmen in yaşı kaç?
26 yaşında (6 Aralık 1995)Reynmen / Yaş
Ebo nereli?
Emmanuel Eboué
Kişisel bilgileri
Tam adı | Emmanuel Eboué
Doğum tarihi | 4 Haziran 1983
Doğum yeri | Abidjan, Fildişi Sahili
Boyu | 1,78 m (5 ft 10 in)
Ismail tilaver ne iş yapıyor?
Ismail tilaver ne iş yapıyor?
Ibo ve Reynmen neden küstü?
"İbrahim Tilaver, "Ben Yusuf Ağabey ile 5 yıldır ağabey kardeş gibiyim. Çok Küstük, barıştık hiç bir zaman sosyal medyaya yansıtmadık. Bana göre kardeşinle olan özelini sosyal medyaya yansıtmak çok büyük yavş**lıktır. Herkes kendine yakışanı yapar dahası beni ilgilendirmez" diyerek kendi görüşünü ortaya koydu.
Ibrahim tilaver Reynmen neyi oluyor?
Ibrahim tilaver Reynmen neyi oluyor?
Instagram'da beğendiği kızların profilini sürekli Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'a atan sosyal medya fenomeni Reynmen'in arkadaşı İbrahim Tilaver, kendisine gelen mesajla büyük şaşkınlık yaşadı. İbrahim Tilaver, Justin Bieber'dan "Dostum neden bana bu profilleri atıyorsun?" mesajını yazdı.
Reynmen Shredded Brothers küstü mü?
Çok Küstük, barıştık hiç bir zaman sosyal medyaya yansıtmadık. Bana göre kardeşinle olan özelini sosyal medyaya yansıtmak çok büyük yavş**lıktır. Herkes kendine yakışanı yapar dahası beni ilgilendirmez" diyerek kendi görüşünü ortaya koydu.
Reynmenin motoru ne kadar?
Reynmenin motoru ne kadar?
reyningiydikleri Reynmen'in storysindeki motor markası @ducatimotor fiyatı ise 22,395$…
Yusuf Aktaş babası kimdir?
Rahmi AktaşReynmen / Babası
Yusuf Aktaş aslen nereli?
Yusuf Aktaş aslen nereli?
İlk yılları Kürt kökenli olan Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş'ın babası Azerbaycan göçmenidir. İlköğretimi Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.