Son Konular

E Yaygin ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

E Yaygın ne demek?

E-YAYGIN SİSTEMİ NEDİR? Kısa Tanımı: Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün kurs, seminer ve faaliyetlerinin elektronik ortamda kayıt altına alındığı sistemdir.
Usta Öğretici Kursu nedir?
Usta öğretici: İlkokul, ortaokul ve lise mezunlarının gerekli belgeyi almaları sonucunda ulaştıkları unvandır. Uzman ise ön lisans ya da lisans mezunlarıdır. Kursların "Onay" belgesinde branşın eğitimcisi ile ilgili bilgiye yer verilmektedir.

E yaygın Kurs başvurusu nasıl yapılır?

Başvuru işlemleri 02 Ağustos-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında "e-Yaygın sistemi-Başvurular / Usta Öğretici Başvurusu" ekranı üzerinden yapılacaktır. 1. e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak "Başvurular – Usta Öğretici Başvurusu" menüsünden online başvuru yapılacak.
E-yaygın kurs nasıl onaylanır?
Kursa kaydı yapılan kursiyerlerden uygun görülenlerin kesin kayıt onayları 1 nolu alan tıklanarak açılan pencereden kutucuklar yeşil yapılarak onaylanır, uygun görülmeyenler kırmızı yapılarak reddedilir. Reddedilenler için red gerekcesi açıklama ekranına yazılır.

Halk Eğitim Usta Öğretici ne iş yapar?

Usta öğretici, ustalık yeterliğini kazanmış; aday çırak, çırak, kalfa ile mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları öğrencilerinin iş yerindeki eğitiminden sorumlu, mesleki eğitim tekniklerini bilen ve uygulayan kişidir.
E yaygın Kurs başvurusu nasıl yapılır 2022?
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI
- e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak "Başvurular – Usta Öğretici Başvurusu" menüsünden çevrimiçi başvuru yapılacak.
- Başvurular Kurumumuz tarafından e-yaygın sistemi üzerinden kontrol edilip onaylanacaktır.

E-yaygın sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021-2022 Dönemi Usta Öğretici Başvuruları E-Yaygın Sisteminden E-Devlet Girişi İle 2 Ağustos – 31 Ağustos 2021 Tarihleri Arasında Alınacak. Usta Öğretici Başvuru Sonuçları Ve Sıralaması İse 15 Eylül 2021 Tarihinde İlan Edilecek.
Usta öğretici başvuru onaylandıktan sonra ne olur?
Usta öğreticilerin başvuru yaptıkları kurslardaki sıralamaları başvuru yapan usta öğretciler komisyon tarafından onaylandıkca veya aynı puandaki ve aynı sıradaki usta öğreticilere kura ile sıra numarası atandıkca değişebilir. Kesin sıra numaranız bütün onay işlemleri bittikten sonra oluşacaktır.

Cay hasadi nasil yapilir?

20 20 gubre nasil kullanilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt