Modoratör
Efsanevi Üye
E-Transit ne demek?
Tamamen elektrikli. Yeni bir Transit geliyor. Her zamanki gibi sağlam, yetenekli ve çok yönlü olacak şekilde tasarlandı. Üstelik sıfır emisyona da sahip. E-Transit, Ford'un her geçen gün büyümekte olan elektrikli araç ailesinin son üyesi ve ikonik Transit Van için yeni bir döneme öncülük ediyor.
Transit kaç ton taşır?
'Ford, Transit'in yeni versiyonları ile daha yüksek taşıma kapasitesine sahip ticari araç arayan müşterilerin ihtiyaçlarına yanıt veriyor. 5 tonluk Transit'in van versiyonu Ford'un ikonik yüksek tavanlı 'jumbo' van versiyonu olarak maksimum 2 bin 422 kilograma kadar net yük taşıma kapasitesi, 15,1 metreküp yük hacmi ve …
Ford Transit ne malı?
Ford Transit ne malı?
Ford Hangi Ülkenin Markası? Ford Amerika Birleşik Devletleri merkezli olan bir otomobil markasıdır.
E-transit nerede üretiliyor?
E-transit nerede üretiliyor?
Avrupa'nın, en çok satan ticari aracı Ford Transit Custom, dünyadaki tek üretim merkezi konumundaki Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları'nda üretilecek. Ford'un Avrupa'ya yönelik tam elektrikli ikinci ticari modeli olan E-Transit Custom, Ford'un elektrik dönüşümünde stratejik önem taşıyor.
E-transit kaç km gider?
2022 yılının bahar aylarında müşterilere sunulması hedeflenen tam elektrikli yeni Ford E-Transit, 67 kWh kullanabilir batarya kapasitesinin yanı sıra WLTP ile 350 km'ye varan menzile sahip bulunuyor, bu sayede ortalama filo kullanıcılarının günlük olarak sürdüklerinden 3 kat daha fazla mesafe kaydedebiliyor.E-Transit.
Fordun hangi modeli Türkiyede üretiliyor?
Ford Transit, Courier, Custom, Trucks Üretim ise Gölcük'teki Ford fabrikasında gerçekleştiriliyor ve Avrupa'nın en uzun ömürlü otomobil mobili olarak hafızalara kazınıyor. Ford Custom ve Courier'in ise yine Ford Transit gibi tek üretim fabrikası, Gölcük'te yer alan Ford fabrikası.
Ford Transit nerede üretiliyor?
Ford Transit nerede üretiliyor?
Avrupa'nın popüler ticari araç modeli Ford Custom, Gölcük Fabrikamızda Transit ve Tourneo versiyonları ile üretilmektedir. 180.000 adet Custom üretim kapasitesine sahip Gölcük Fabrikamız, Ford Custom'ın dünyadaki tek üretim merkezi konumundadır.
2022 Ford Transit ne zaman çıkacak?
2022 Ford Transit ne zaman çıkacak?
Şirket şimdiden E-Transit araçlar için Avrupa genelinde seçili müşterilerle tipik günlük kullanım koşullarında pilot çalışmalar yürütüyor. Müşteri siparişlerinin 2022'nin bahar aylarından itibaren başlaması planlanıyor.
Elektrikli Ford Transit nerede üretiliyor?
Batarya montajı dahil Türkiye'de üretilen ilk tam elektrikli ticari aracın üretim sorumluluğu ile Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları da Türkiye'nin ilk elektrikli araç entegre üretim tesisi konumuna ulaştı.