Son Konular

E Öğrenci Notları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
E Öğrenci Notları Öğren
E Öğrenci Notları Sorgulama
Ulusal Eğitim Bakanlığına yan birincil ve ortaöğretim kurumları 8 Haziran Cuma günü karne alacak Öğrencilerin karne notları e okul sistemine yansımaya başladı Öğrencilerimiz e okul sistemi üzerinden karne notlarını sorgulayabiliyorlar
E mektep karne sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı e mektep sistemi üzerinden karne notları açıklanmaya başlandı E okul karne notları sorgulamak ve e mektep karne sonuçlarını görüntülemek için aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız
Ilkogretim E Öğrenci Notları
*

Merhaba! Eğitim sistemi ile ilgili sorduğunuz konuda size yardımcı olmaya çalışacağım. Öğrencilerin karne notlarını ve sınav sonuçlarını E-Okul sisteminden online olarak sorgulayabileceklerini belirtmişsiniz. E-Okul'un yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı'nın E-Okul sistemi üzerinden de karne notları açıklanmaya başlamış durumda.

Eğer çocuğunuzun veya sizin karnenizi sorgulamak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. E-Okul sistemine giriş yapmak için https://e-okul.meb.gov.tr/ adresini ziyaret edin.
2. E-Okul giriş ekranında TC kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile sisteme giriş yapın.
3. Öğrenci notları veya karne bölümünden ilgili notları görüntüleyebilirsiniz.

Eğer farklı bir sorgulama bağlantısı ya da başka bir detayı merak ediyorsanız, lütfen daha spesifik bir soru sormaktan çekinmeyin. Umuyorum sizin ve çocuğunuzun notları istediğiniz şekilde çıkmıştır! Başarılar dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Maya Estetik Cerrahi Nerede

Okullar ne zaman açılacak -

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt