Editör
Efsanevi Üye
E hizmetleri nelerdir?
Bakanlığımızın elektronik ortamda sunduğu tüm hizmetler (MEBBİS, e-Okul, DYS, e-Yaygın, e-Kurs, TEFBİS, EBA, Bir Milyon Fikir, MEBPANEL ) tek platformda birleştirildi.
E hizmet uygulamaları nelerdir?
MEB, bu kapsamda, e-Okul, MEB Bilişim Sistemleri (MEBBİS), Doküman Yönetim Sistemi (DYS), Eğitim Bilişim Ağı (EBA), e-Yaygın, Açık Öğretim Kurumları, e-Personel gibi farklı hizmetler sunuyor. Bakanlığın her bir elektronik sistemine bugüne kadar farklı platformlardan giriş yapılıyordu.
Adalet Bakanlığının sunduğu e hizmetler nelerdir?
Adalet Bakanlığının sunduğu e hizmetler nelerdir?
e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler
- Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü Hizmetleri.
- Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü (UYAP) Hizmetleri.
- İş Başvurusu.
- Murise Ait Hukuk Dava Dosyası Sorgulama.
- Murise Ait İcra Dosyası Sorgulama.
- Murise Ait İdari Dava Dosyası Sorgulama.
- Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım.
E uygulamalar nelerdir?
E uygulamalar nelerdir?
FATURA, DEFTER, BEYANLAR, MANUEL. E-FATURA, E-ARŞİV FATURA, E-DEFTER, E-DENETİM, E-KAYIT SAKLAMA, E-MUHAFAZA VE İBRAZ, E-YOKLAMA, E-TEBLİGAT.
E-devlet uygulamaları nelerdir 10 tane?
1) Üniversite Kaydı
e-Devlet üzerinden verilen hizmetler nelerdir?
E-Devlet üzerinden IMEI sorgulama ve kaydı, askerlik durum belgesi sorgulama, 4A hizmet dökümü, emeklilik bilgileri, üniversite\yurt kaydı vb. birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. -Çok Kullanılanlar seçenekleri ile tüm hizmetlere ulaşmanız mümkün.
E uygulama ne demek?
E uygulama ne demek?
Kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri işlemleri yapmalarına imkan veren yazılımlardır. Uygulamaların hazırlanması için yazılım dilleri ve aynı zamanda bazı uygulama geliştirme araçları kullanılır.
E dönüşüm ne demek?
E dönüşüm ne demek?
E-Dönüşüm Nedir? En basit anlatımla e-dönüşüm, bilginin, değerin, varlığın, girişimciliğin ve ihtiyaçların dijital dünyada gerçekleştirilmesi ve hız ile tasarrufun temel bir ihtiyaca evrilmesi olarak tanımlanabilir.
E-devlet uygulamaları nelerdir ödev?
E-devlet de neler var?
UYAP sistemi portalları nelerdir?
UYAP sistemi portalları nelerdir?
Kurum Portal Nedir? UYAP Kurum Portal Türkiye genelinde, tüm adli ve idari mahkemeler ile icra dairelerinde özel şirketlerin veya kamu kurumlarının tarafı oldukları dava dosyalarını internet üzerinden takip edebilmeleri için Adalet Bakanlığı tarafından sunulan bir hizmettir.
E-devlet üzerinden yapılan işlemler nelerdir?
E-devlet üzerinden yapılan işlemler nelerdir?
e-Devlet Kapısından Ne Tür Hizmetler Verilmektedir?
- Sorgulama Hizmetleri.
- Başvuru Hizmetleri.
- Bütünleşik Hizmetler (Birden fazla kurumun hizmetleri birleştirilerek oluşturulan hizmetler)
- Belge Üretme Hizmetleri.
- Ödeme Hizmetleri.
- Bilgilendirme Hizmetleri.
- Ödeme Hizmetleri.
- Abonelik Hizmetleri.
E devlette hangi bilgiler yer alır?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
- Mobil Hat Sorgulama.
- Numara Taşıma Sorgulama.
- Nitelikli Elektronik Sertifika Sorgulama.
- Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama ve Ödeme/iade İşlemleri.
- IMEI İşlemleri. IMEI Sorgulama. Kayıtlı Cihazlarım ve Kayıt Hakkı Sorgulama.