Son Konular

E-Devlet Şifremi Kaybettim Nasıl Bulurum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

E-Devlet şifremi kaybettim, nasıl bulurum? E-Devlet şifremi nasıl geri alabilirim? İşte size kolay bir çözüm: E-Devlet Şifremi Kaybettim Nasıl Bulurum? adlı hizmeti kullanabilirsiniz. Bu hizmete erişmek için e-devlet.gov.tr adresine girip, Giriş Yap butonuna tıklamalısınız. Ardından E-Devlet Şifremi Unuttum seçeneğine tıklayarak, T.C. Kimlik Numarası, Anne Kızlık Soyadı, Doğum Yılı ve E-Posta Adresi bilgilerinizi girin. Bu bilgileri doğru şekilde girdiğiniz takdirde, yeni bir şifre oluşturmanız için size bir link gönderilecektir. Bu linki kullanarak yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. Artık E-Devlet hizmetlerine tekrar giriş yapabilirsiniz.
İçindekiler

E-Devlet şifrenizi kaybettiyseniz, aşağıdaki adımları takip ederek şifrenizi bulabilirsiniz:
1. E-Devlet Kapısı Ana Sayfasına Giriş Yapın: Web tarayıcınızı açın ve E-Devlet Kapısı'nın resmi web sitesine gidin.
2. Şifremi Unuttum Linkine Tıklayın: Ana sayfada, giriş yapma alanının yanında "Şifremi Unuttum" linkini bulun ve tıklayın.
3. Kimlik Bilgilerinizi Girin: Şifremi unuttum sayfasında, T.C. Kimlik Numaranızı ve kayıtlı olduğunuz cep telefonu numaranızı girin.
4. Şifre Yenileme Kodunu Onaylayın: Cep telefonunuza gönderilen şifre yenileme kodunu doğru bir şekilde girin ve onaylayın.
5. Yeni Şifrenizi Belirleyin: Şifre yenileme işlemi başarılı olursa, size bir yeni şifre oluşturma ekranı gelecektir. Yeni şifrenizi belirleyin ve kaydedin.
6. Şifre Oluşturma İşlemi Tamamlandı: Yeni şifreniz başarıyla oluşturulduğunda, E-Devlet Kapısı'na tekrar giriş yapabilirsiniz.
Eğer yukarıdaki adımları takip ederek şifrenizi bulamazsanız, E-Devlet Kapısı Destek Hattı ile iletişime geçebilir veya PTT şubelerinden hizmet alabilirsiniz.
Unutmayın, E-Devlet şifresi kişisel ve önemli bir bilgidir. Başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin ve güvenli bir şekilde saklayın.

E-Devlet şifrenizi nasıl bulabilirsiniz?
1. E-Devlet şifrenizi unuttuysanız, kimlik kartınızı kullanarak yeni şifre alabilirsiniz.
2. E-Devlet şifrenizi bulmak için e-Devlet kapısına girip "Şifremi Unuttum" seçeneğine tıklayabilirsiniz.
3. E-Devlet şifrenizi kaybettiyseniz, PTT şubelerine başvurarak yeni şifre talep edebilirsiniz.
4. E-Devlet şifrenizi bulmak için e-Devlet mobil uygulamasını indirip "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanabilirsiniz.
5. E-Devlet şifrenizi kaybettiğinizde, e-Devlet'in resmi web sitesine girerek yeni şifre alabilirsiniz.

E-Devlet şifresi nasıl bulunur?
E-Devlet şifresini kaybedenler, kimlik kartıyla yeni şifre alabilirler.
E-Devlet kapısına girip "Şifremi Unuttum" seçeneğiyle yeni şifre alabilirsiniz.
PTT şubelerine başvurarak E-Devlet şifresi talep edebilirsiniz.
E-Devlet mobil uygulamasını kullanarak şifremi unuttum seçeneğiyle yeni şifre alabilirsiniz.
E-Devlet'in resmi web sitesinden şifre almak için kayıp şifre seçeneğini kullanabilirsiniz.

kız bebek yeleği

Anlamayana ders gibi sözler

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt