Son Konular

Duzey kimin?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Düzey kimin?

FORTUNE 500 Global listesindeki tek Türk şirketi olan Koç Holding ailesinin bir üyesi olarak, büyüklüğümüz ve kapasitemizle Türkiye'nin en iyi satış & dağıtım şirketlerinden biri olmanın gururunu yaşıyoruz.
Düzey firması kimin?
*** Koç Holding'in hızlı tüketim grubundaki en büyük şirketi Düzey olarak 1975'den beri portföyümüzdeki ulusal ve uluslararası lider markaların satış ve dağıtımını gerçekleştiriyoruz. 7 bölge müdürlüğümüz, 62 alt distribütörümüz ve 200 mobil bayimiz ile Türkiye'nin her yerinde 150.000 satış noktasına ulaşıyoruz.
Düzey Pazarlama kime ait?
Koç Topluluğu çatısı altında bulunan Düzey Pazarlama, 80 bin noktaya ulaşan ağıyla Türkiye'nin en büyük satış ve dağıtım şirketlerinden biri. Yerli ve uluslararası markaların satış ve dağıtımını üstlenen Düzey Pazarlama'nın üst yönetiminde değişiklik oldu. Şirketin genel müdürlüğü Ercan Öz'e emanet edildi.

Tat düzey kimin?

1975 yılında kurulan Düzey Pazarlama; Koç Topluluğu'nun ürettiği Tat, Sek, Pastavilla markalı gıda ürünlerinin yanı sıra, Grup dışı ürünlerin dağıtımını, 2003 yılından itibaren geliştirdiği distribütörlükler ve altı bölge müdürlüğündeki Düzey ekibi ile yapmaktadır.
Düzey Genel müdür?
Dağıtım yolculuğunda dünyanın ve Türkiye'nin saygın markalarının tercihi olan Düzey Pazarlama'nın yeni Genel Müdürü olarak sektörün tecrübeli ismi Oğuzkan Şatıroğlu atandı.
Oğuzkan Şatıroğlu kimdir?
Oğuzkan Şatıroğlu, 1994 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nü bitirdikten sonra sırasıyla Gazi Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama bölümünde yüksek lisansını, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret doktorasını tamamladı.
koç grubunun ürünlerinin pazarlama ve dağıtımını yapan şirkettir. maret, sek, tat, kav, viceroy markalı ürünler bu şirket tarafından dağılmaktadır. paazarlama konusunda örnek alınması gereken şirkettir.
Düzey Pazarlama Genel Müdür?
Oğuzkan ŞATIROĞLU – General Manager – DÜZEY PAZARLAMA A.Ş.

Dilek Tunca Kimdir?

Samsun Canik hangi ilceye yakin?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt