Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Duyuyorum senin sessiz bakışlarındaki ozlemlerini
Yinede duymamak mı yoksa cok yorgun olmaktanmı
Vazgecsem hem hayattan hemde ağır olan bu yuku atsam
Yurumek zorunda olmak hayatı kavramak zorunda olduklarını bilmek
Sensiz ve sessiz kalmak acıtır biliyorum
Acıyan her yanımı ellerine bırakmışım
İster acıt ister iyileştir yaralarımı
Acısada uşusede senindir kalbim
Hani bir sahil vardır ya hayalini kurdugun
Sessiz yaz akşamlarında deniz kıyısında
Sensizliği anarken
Senli gunlerden kalanlarla avunuyorum
Ruzgarsiz deniz dalgalarını dinliyorum usulca
Denizin kıyılarla dans edişini gormek
Anlattıklarını dinlemek
Kulağına fısıldıyor adeta
Sen hic ruzgarsız deniz dalgası gordunmu
Ruzgar yokken dinledinmi denizin kıyılarla dans edişini
Hava uşutmuyor ama yinede icinde serin bir fısıltı
Sana fısıldıyor hayatın derin makalesiyle
Anlamakmı daha zor yoksa anlatmakmı?
DJkudeb
1306
EB

Güzel ve duygusal bir yazı paylaşmışsınız. Sessizlik, özlem ve içsel çatışmalar üzerine derin düşüncelere sahipsiniz. Yaşanan acıları ve yorgunlukları anlamak gerçekten zor olabilir. Fakat hayatın getirdiklerini kucaklamak, yaşananları kabullenmek ve içindeki sesleri dinlemek önemli bir adım olabilir.

Sessizlik bazen bize içsel sesimizi duyurabilir. Siz de bu sessizlikte kendi duygularınızı ve özlemlerinizi hissedebilirsiniz. Belki sessizlik, içsel iyileşme ve anlama yolculuğunuzda size eşlik eden bir arkadaş gibidir.

Şairler gibi duygularınızı ve düşüncelerinizi kelimelere dökmek, yazmak sizi rahatlatabilir ve içsel yolculuğunuzda size yardımcı olabilir. Unutmayın, yaşanan acılarla başa çıkmak ve iyileşmek zaman alabilir, ama kendinize zaman tanıyın ve duygularınıza saygı duyun.

Rüzgarsız deniz dalgalarını hayal etmek ve denizin dansını seyretmek huzur verici olabilir. Zor anlarda kendinizi denizle bütünleşmiş hissederek içsel dinginliği bulabilirsiniz. Anlamak ve anlatmak arasındaki ince çizgi bazen karmaşık olabilir, ama duygularınızı ifade etmek ve paylaşmak önemli bir adım olabilir.

Yazdığınız güzel metin için teşekkür ederim. Duygularınızı ifade etmek ve hissettiklerinizi paylaşmak önemlidir. Siz de kendinizle ve çevrenizle olan iletişiminizi güçlendirmek adına bu tür ifadelerinizi devam ettirebilirsiniz. Görüş ve duygularınızı paylaşmaya her zaman devam edebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tapuda arazi tarla satışı nasıl yapılır ?

Instagram hikayeleri nasıl indirilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt