Son Konular

Dusunur Koleji kime ait?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Düşünür Koleji kime ait?

Düşünür Koleji Kurucusu Behçet Yavuz, "Dünyayla yarışan 21. yüzyılın bireylerini yetiştirmek için yola çıktık" Düşünür Koleji 35'inci açacak olduğu okul için Güzelbahçe'yi tercih etti.

2022 Kolej Bursluluk sınavı Ne Zaman?

2022 Kolej Bursluluk sınavı Ne Zaman?
Ataşehir Koleji Bursluluk Sınavı 2022 20 Şubat tarihinde sınava 4. sınıf, 21 Şubat tarihinde 5. sınıf, 27 Şubat tarihinde 6. sınıf, 28 Şubat tarihindeki sınava ise 7. sınıf öğrenciler katılabildi.

Burak Sitrava kimdir?

Burak Sitrava kimdir?
Kurucumuz. Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek onur derecesi ile İşletme Bölümünü bitiren Burak Sitrava, yüksek lisansını Ingiltere'de London School of Economics'te Finans üzerine tamamladı. Daha sonra kariyerine, Dünya'nın en büyük finansal kuruluşlarından PricewaterhouseCoopers'ın (PwC) Londra ofisinde başladı.

Düşünür koleji hangi illerde var?

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Diyarbakır, Isparta, Van, Burdur, Cizre, Bartın ve Trabzon'daki okullarımızda hizmet veriyoruz.

Behçet Yavuz kim?

Behçet Yavuz kim?
BEHÇET YAVUZ KİMDİR? Behçet Yavuz; Milli Eğitim Bakanlığı'nda üst düzey yöneticilik, İzmir ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü sonrası; son 17 yıldır özel sektördeki okul ve kurumlarda, eğitim lideri ve yöneticisi olarak görev yaptı. İzmir'de bulunan Kurşun Kalem Eğitim Vakfı (KEV) mütevelli heyeti üyesidir.

Özel okul sınavları ne zaman 2022?

Özel okul sınavları ne zaman 2022?
Sınavlar 19 ve 20 Şubat'ta yapılacak. Sınavlara 4. Sınıftan 11. sınıflara kadar olan bütün aşamalardaki öğrenciler katılabilir. Sınavlar online olarak internet üzerinden yapılacak.

Bahçeşehir Koleji Bursluluk sınavı ne zaman 2022?

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı 2022 yılı için takvim açıklandı. Ortaokul bursluluk sınavı bu sene 19 Şubat 2022 tarihinde, Lise bursluluk sınavı ise 26 Şubat'ta gerçekleşecek. Sınava resmi olarak başvurmak için aşağıdaki görsele tıklayıp, formu doldurunuz.

Behçet Yavuz kimdir?

Behçet Yavuz kimdir?
Tenis ve satranç oynamayı çok sever, voleybol hakemliği yapmıştır ve iyi bir basketbol ve voleybol tutkunudur. Merkezi İzmir'de yer alan Kurşun Kalem Eğitim Vakfı (KEV) kurucularından olup Mütevelli Heyet üyesi, İZSİAD (İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin) Danışma Kurulu üyesidir.

Düşünür Koleji kaç tane var?

Düşünür Koleji kaç tane var?
OKULLARIMIZ. 2019 -2020 Eğitim Öğretim Yılında; İstanbul, Antalya, Kocaeli ve Van'da açılacak olan okullarımıza 35. okulumuz olarak İzmir Güzelbahçe Kampüsünü ekledik.

Bahçeşehir Koleji 2022 Bursluluk sınavı ne zaman?

2022 Doğa Koleji Bursluluk sınavı ne zaman?

2022 Doğa Koleji Bursluluk sınavı ne zaman?
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji 2022 bursluluk sınavları tarihini 15-16 Ocak 2022 olarak belirledi. Eğitim alanındaki tecrübesi ve başarısı ile pek çok velinin takdirini kazanan kurum, başarılı öğrencilere ayrıcalıklı hizmetler sağlamaktadır. Doğa Koleji 2022 bursluluk sınav kontenjanı dolmadan formu doldurun!

Bilfen Bursluluk sınavı 2022 ne zaman?

Bilfen Bursluluk sınavı 2022 ne zaman?
Bilfen Koleji 2022 giriş sınavı tarihini 12-13-19 ve 20 Şubat 2022 olarak belirledi. Kurum, her sınıf kategorisine göre farklı tarihlerde sınav gerçekleştirecek.

Izbilim Koleji kimin?

İzmir'de İzbilim kolejini açacaklarını duyuran Yavuz, " Doğan Grup ve Bora Karasu Eğitim Kurumlarıyla ele ele vererek benim Yönetim Kurulu Başkanı olduğum İZMİR BİLİMEĞİTİM'İ kurduk. Şirketimizin temel ilkesi, okuldan kazandığımızı yine okula yatırmak… Bu tüzüğümüzde de yer alıyor.

Izbilim Koleji kime ait?

Izbilim Koleji kime ait?
İZBİLİM Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Bora Karasu, okulun yakaladığı özgün başarının arkasında kendine ait geliştirmiş olduğu eğitim yöntem ve sistemlerinin yanı sıra her öğrencinin sınav ile alınmasının etkisi olduğunu belirtti.

Düşünür Koleji, Kurucusu Behçet Yavuz liderliğinde "Dünyayla yarışan 21. yüzyılın bireylerini yetiştirmek" hedefiyle yola çıkmış bir eğitim kurumudur. Behçet Yavuz, Milli Eğitim Bakanlığı'nda üst düzey yöneticilik yapmış ve özel sektörde eğitim lideri olarak görev almış bir isimdir. Düşünür Koleji, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Diyarbakır, Isparta, Van, Burdur, Cizre, Bartın ve Trabzon illerinde hizmet veren bir eğitim kurumudur.

Özel okul sınavları genellikle Şubat ayında gerçekleşmekte olup, 2022 yılı için de çeşitli tarihler belirlenmiştir. Örneğin Ataşehir Koleji Bursluluk Sınavı için 20 ve 21 Şubat, Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı için 19 ve 26 Şubat tarihleri gibi. Bu sınavlara başvurular genellikle online olarak yapılmaktadır.

Bahçeşehir Koleji'nin bursluluk sınav tarihleri belirlenmiş olup ortaokul ve lise seviyelerinde fırsatlar sunmaktadır. Ayrıca, Doğa Koleji ve Bilfen Koleji gibi diğer kolejlerin de 2022 bursluluk sınavları için tarihler açıklanmış ve başvurular alınmaya başlanmıştır.

İzbilim Koleji ise İzmir'de açılacak bir eğitim kurumu olup İZBİLİM Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Bora Karasu'nun liderliğinde özgün eğitim yöntemlerine ve sistemlere sahip bir okul olarak planlanmıştır. İZBİLİM Koleji'nin eğitim anlayışı her öğrencinin bireysel potansiyelini ön plana çıkarmaya odaklanmaktadır.

Ayrıca, paylaşılan videoyu izlemek isterseniz [buraya tıklayarak](https://www.youtube.com/watch?v=zaAJovzNfUA) videoyu izleyebilirsiniz.

Toplam yer degistirme nedir?

Tez maili nasil yazilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt