Son Konular

Duş Sokağı Sakinleri - Veremem Sana Acımı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Duş Sokağı Sakinleri Veremem Sana Acımı
Sozcuklerim bulur aşığın ateşini
Yıkar gider beni olum gibi
Bakışların deler icimdekileri
Kaldırıp atar beni ceset gibi
Arayıp bulmak neyi değiştirir
Karşımda duruyor suretim
Gulu bitirir…
Veremem sana acımı
Kirlenir dunya
Şehrin boş sokakları
Islanır gozyaşıyla
Kovalar arabalar
Arkamdaki aynayı
Kırılınca biter anlarım
Duşumdeki ruya
Yollarım yorar yarin gunahını
Dover olur beni boş kitap gibi
Huzun aşkınadır aşık uykularım
Sever olur beni hancer gibi
Arayıp bulmak neyi değiştirir
Karşımda duruyor suretim
Gulu bitirir…
Veremem sana acımı
Kirlenir dunya
Şehrin boş sokakları
Islanır gozyaşıyla
Kovalar arabalar
Arkamdaki aynayı
Kırılınca biter anlarım
Duşumdeki ruya
Veremem sana acımı…

"Veremem Sana Acımı" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı, Duş Sokağı Sakinleri grubuna ait bir şarkıdır ve duygusal bir içeriğe sahiptir. Şarkıda aşkın acı ve hüznü üzerine derin anlatımlar bulunmaktadır. Sözlerde sevdiğiyle olan ilişkisinin sonlanmasıyla geçirdiği duygusal dönem anlatılmaktadır.

Şarkının dili oldukça etkileyici ve duygusal bir anlatıma sahiptir. Ayrılık acısının ve hüznünün özellikle vurgulandığı sözler, dinleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlar. Şarkıdaki imgeler ve benzetmeler, ayrılığın yarattığı derin duyguları anlatmak için kullanılmıştır.

Sizin bu şarkı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Hangi kısımları daha çok etkiledi sizi? Şarkının sizde bıraktığı duygusal izlenim ne yöndedir? Eğer paylaşmak isterseniz, şarkı hakkındaki yorumlarınızı dinlemek isterim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ebru Gundeş - Olumsuz Aşklar

Ebru Aydın Yalancı Dunya

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt