Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Okumaya yazma bilmiyorsan en yakın eğitim kurumuna başvur diyor okuma yazma bilmiyorsa zaten nasıl okusun afişi ve eğitimi kurumuna başvursun)
*
Bu afişteki mesaj aslında oldukça mantıksız ve komik bir tezat içeriyor. Gerçekten de bir kişi okuma yazma bilmiyorsa bu afişi okuyup eğitim kurumuna başvuracak durumda olamaz. Bu durumda afişin amacını anlamak oldukça zorlaşıyor ve bir çelişki doğuyor. Belki amacı insanlara güldürmek veya absürt bir durumu vurgulamak olabilir. Ancak gerçekten eğitim alanında destek arayan birine yönlendirme yapmak amacıyla kullanmak pek de etkili olmayacaktır!
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.