- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Dünya yeni başlangıç konusu nedir?
İnsanlar dünyayı terk ettikten 1000 yıl kadar sonra yaptıkları bir yolculuk sırasında uzay gemileri arızalanan küçük Kitai ve babası Cypher dünyaya gitmek zorunda kalırlar , Cypher ciddi anlamda yaralanmıştır ve terk edilmiş dünyada , tuhaf yaratıklar ve korku dolu tehlikeli olaylarla mücadele etmek zorunda kalırlar.
Inception nasıl bir film?
Bence kesinlikle süper bir film. Akıl almaz bir senaryoyu, olaganüstü oyunculuklar ve kusursuz bir yönetmenlikle, nefes kesen olağanüstü bir sinema filmine dönüştürmüşler. Uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden biri..
Inception ne kadar sürüyor?
2 saat 28 dakikaBaşlangıç / Süre
Inception bilim kurgu filmi yaklaşık olarak 148 dakika sürmektedir. Son yıllarda bu tarzda bilim kurgu filmler en çok izlenen filmler arasında yer almaktadır.
Inception bilim kurgu mu?
Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen bilim kurgu türündeki Inception'ın konusu şöyleydi: Çok yetenekli bir hırsız olan Dom Cobb'un uzmanlık alanı, zihnin en karanlık ve savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır.
Başlangıç filminin ana teması nedir?
INCEPTION (BAŞLANGIÇ) FİLMİ KONUSU NEDİR? Inception filminde Dom Cobb başrol karakteri çok yetenekli bir hırsızdır. Bu karakter zihnin rüya görme anlarında en savunmasız olduğu için, bilinçaltının derinliklerindeki sırları ortaya çıkarmak ve o sırları çalmak karakterin uzmanlık alanıdır.
Inception sonu gerçek mi rüya mı?
"Inception'ın senaryosunu okuduktan sonra kafam bayağı karışmıştı ve Nolan'a 'ne zaman rüya, ne zaman gerçek' diye sordum. O da bana 'eğer sahneden sen varsan, o zaman o sahne gerçek demektir' dedi. Yani sorunun cevabı bu: sahnede ben varsam, gerçek dünyaya bakıyorsunuz demektir. Ben yoksam, o sahne rüyadır."
Inception hangi kategoride?
Başlangıç (İng: Inception), Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen bilimkurgu türündeki ABD filmidir. 8 Temmuz 2010 tarihinde İngiltere galası yapılmıştır. Film yayınlanmasından kısa bir süre sonra son 25 yılın en iyi filmleri arasında gösterilmiştir.
Inception korku filmi mi?
Christopher Nolan, Inception'ı yazmadan önce rüya hırsızlığı ile alakalı bir korku filmi senaryosu üzerinde çalışmıştı. Fakat bu senaryo bugün bildiğimiz Inception'a dönüştü. Yani bir bilimkurgu ve aksiyon filmine.
Ellen SmithHarry SmithPam SmithWill Smith/Kardeşleri
' dedi." Nolan, daha önce final sahnesinin 'öznel' olduğunu ve sahneyle ilgili tek önemli şeyin Cobb'un yaşadıklarının gerçek mi yoksa hayal mi olduğu kısmını umursamaması olduğunu söylese de Caine'in söylediklerinden yola çıkarak bu sahnenin gerçek olduğunu söyleyebiliriz.