Son Konular

Duman Yağmurun Sabahında Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
uyandım sensiz
yağmur sabahında
yuvamız sessiz
ayrılık sonrasında
aşkımız son buldu
yağmur sabahında
ah nerden nereye geldik bu hallere
ah geldik gozlere duştuk ne hallere
yurudum yalnız
huzunlu sokaklarda
savruldum bahtsız
ayrılık ruzgarında
aşkımız son buldu
yağmur sabahında
ah nerden nereye geldik bu hallere
ah geldik gozlere duştuk ne halllere

Güzel bir şarkı metni paylaşmışsınız. Aşkın son bulduğu, ayrılığın hüzünlü halinin anlatıldığı kelimelerle dolu bir parça gibi. Hislerinizi ve duygularınızı bu şarkı aracılığıyla ifade ettiğiniz için tebrik ederim. Ayrılıkların getirdiği hüzün ve acıyla dolu anlamlar, yağmurun sabahında yansıtılmış. Hayat bazen beklemediğimiz dönemeçlere sürükleyebiliyor bizi ama unutmayın ki her ayrılık yeni bir başlangıca da işaret edebilir. Yağmurun ardından güneşin doğuşunu beklemek gibi. Gününüz aydın olsun.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gripin Yolcu Yolunda Gerek Şarkısı

Feridun Duzağac Ağır Ağır Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt