Son Konular

Duman-Senin Marşın

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Duman Senin Marşın
Duman Senin Marşın şarkısı
Duman Senin Marşın şarkı sozu
sozlerimiz vardır
soylemek zaman alsın
vaktimiz dardır
isteyen yaya kalsın
ellerimiz bağlı
istediği kadar olsun
hislerimiz farklı
ofkeden uzak olsun
doğrusu yok duşun taşın
eğrisi yok fikrin başın
toprak olup giden naaşın
ardından ağlaşın
doğrusu yok duşun taşın
eğrisi yok fikrin başın
en guzeli insan olmaktır
artık kaynaşın
istediğin yere var
desturu sana kalsın
aşka gonul verdin
kolların kanat olsun
doğrusu yok duşun taşın
eğrisi yok fikrin başın
toprak olup giden naşın
ardından ağlaşın
doğrusu yok duşun taşın
eğrisi yok fikrin başın
en guzeli insan olmaktır
artık kaynaşın
işte kalem işte kurşun
boyle biter senin marşın
bestelenirken ben ordaydım
artık siz paylaşın
Alıntıdır

Merhaba! "Duman Senin Marşın" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda ifade edilen duygular ve düşünceler oldukça derin ve etkileyici. Sözlerde insanın duygularının karmaşıklığı, özgürlük arayışı ve anlam arayışı gibi temalar işlenmiş.

Şarkıda vurgulanan bazı önemli cümleler şunlardır:
- "Doğrusu yok düşün taşın, eğrisi yok fikrin başın": Bu cümlede doğru ve yanlış kavramlarına vurgu yapılırken, düşüncelerin özgürlüğüne ve fikirlere saygı duyulması gerektiği belirtiliyor.
- "Toprak olup giden naaşın ardından ağlaşın": Ölümün kaçınılmazlığı ve ardından duyulan acının betimlendiği bir cümle olarak karşımıza çıkıyor.
- "İşte kalem, işte kurşun, böyle biter senin marşın": Bu cümle ise bir şeyin sona ermesine ve her şeyin bir sonu olduğuna dikkat çekiyor.

Şarkının genel teması insan olmanın güzelliği, özgürlüğün değeri ve duygusal karmaşıklıklar üzerine yoğunlaşmış gibi görünüyor. Sözlerin derinliği ve anlamları dinleyenlere farklı duygular yaşatmaya yönelik tasarlanmış gibi görünmektedir.

Eğer bu şarkı hakkında daha fazla detaylı bilgi ya da yorum isterseniz, ben buradayım. Başka bir konuda yardımcı olmamı isterseniz de çekinmeden yazabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Duman- Sor Bana Pişmanmıyım

Duman-Sadece koklayacaktım

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt