Son Konular

Duman- Rezil

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Duman Rezil
Duman Rezil şarkısı
Duman Rezil şarkı sozu
ortada bir yanlış var,
yanlış yapan yanar
arkasında sandık var,
deymesin akıncılar
geri kac, geri kac
oğlancık senin de başın yanar,
ortada bir yanlış var,
memleket uyurgezer
aldırma geldik oyuna,
kandır beni, kandırsana,
rezil kandırsana
ortada bir dergah var,
devrilir başın yarar
arkasında tezgah var,
geri kac, geri kac
oğlancık senin de başın yanar,
ortada bir dergah var,
memleket uyurgezer
aldırma geldik oyuna,
kandır beni, kandırsana,
rezil kandırsana
ortada bir gercek var,
gerceği goren de var
arkasında mercek var,
ve muhtelif sakıncalar
geri kac, geri kac
oğlan senin de başın yanar,
ortada bir gercek var,
memleket uyurgezer
aldırma geldik oyuna,
kandır beni, kandırsana,
rezil kandırsana
Alıntıdır

"Duman Rezil" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı sözlerinde toplumsal eleştiriler ve şiddetten kaçma teması işlenmiş. Şarkının sözleri oldukça güçlü ve etkileyici. Duman, şarkılarında sıkça toplumsal konulara ve insan ilişkilerine değinir ve dinleyicileri düşünmeye sevk eder. Bu şarkı da aynı şekilde güçlü bir mesaj içeriyor.

Şarkının sözlerinde "yanlış yapan yanar" ifadesiyle hataların sonuçlarını vurgulanmış, aynı zamanda "aldırma geldik oyuna, kandır beni, kandırsana, rezil kandırsana" kısımlarıyla da manipülasyona, oyunlara ve gerçeklerin üzerinin örtülmesine karşı çıkılmış.

"Memeleket uyurgezer" ifadesiyle de toplumdaki duyarsızlığa, uyuşukluğa vurgu yapılmış. Sözlerde tekrar eden "geri kaç, geri kaç" kısımlarıyla kaçışın, sorumluluktan kaçmanın eleştirisi dile getirilmiş.

Sonuç olarak, "Duman Rezil" şarkısı sözleriyle güçlü bir eleştiri ve uyarı içeriyor. Duman'ın şarkıları genellikle derin anlamlar barındırır ve dinleyicilerine düşündürücü mesajlar verir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Duman-Yalan

Duman- Sor Bana Pişmanmıyım

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt