Son Konular

Duman-Koprualtı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
DumanKoprualtı
DumanKoprualtı şarkısı
DumanKoprualtı şarkı sozu
Denizler aştım geliyorum
Bilirisin derdim seninle
Yolumdan dondum kopuyorum
Bilirsin derdim seninle
Denizler aştım geliyorum
İster eğlen benimle
Yuzunu bir gorsem yeter
Yolumuz ayrı biliyorum
Olmeden son bir defa
Belini kavrasam yeter
Hadi gel buluşalım eski koprunun altında
Kimseler gormesin
Mehtaba karşı uzanalım eski koprunun altında
Kimseler bilmesin kimseler duymasın
imagesdumankoprualti5adac42a7de1d
Alıntıdır

"DumanKoprualtı" şarkısı, Türk rock müziği grubu Duman tarafından seslendirilen ve dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaran bir şarkıdır. Şarkının sözleri oldukça etkileyici ve derin bir sevdanın izlerini taşımaktadır. İşte şarkının sözleri:

Denizler aştım geliyorum
Bilirsin derdim seninle
Yolumdan döndüm kopuyorum
Bilirsin derdim seninle
Denizler aştım geliyorum
İster eğlen benimle
Yüzünü bir görsen yeter
Yolumuz ayrı biliyorum
Ölmeden son bir defa
Belini kavrasam yeter
Hadi gel buluşalım eski kö prünün altında
Kimse görmesin
Mehtaba karşı uzanalım eski köprünün altında
Kimse bilmesin, kimse duymasın

Bu güzel şarkının sözleri ve bestelediği melodisi dinleyicilere romantik ve nostaljik bir duygu yaşatmaktadır. Şarkı, aşk, hasret ve özlem gibi duyguları içinde barındırırken, aynı zamanda bir buluşma çağrısı da içermektedir. Eski bir kö prünün altında, mehtaba karşı uzanmak gibi anlamlı ve romantik bir buluşma önerisi şarkı sözlerinde yer almaktadır.

"DumanKoprualtı" şarkısının melodisi ve sözleri bir araya geldiğinde dinleyicisine unutulmaz bir müzikal deneyim sunmaktadır. Şarkının insanın iç dünyasında derin izler bırakan gücü, onu Türk rock müziğinin sevilen ve saygı duyulan eserlerinden biri haline getirmiştir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Murat Boz aşklarım buyuk benden sozleri

Goksel Gidemiyorum şarkısı sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt