- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Düfa boya sahibi kim?
Dünya genelinde 9 fabrikası bulunan Alman Meffert AG ile 2005 yılında ortaklık anlaşması yaparak Düfa boyalarını Türkiye'de üretmeye başlayan Kayalar Kimya, 2009 yılında bu ortaklığın tüm haklarını satın alarak Kayalar-Meffert AG şirketinin tek sahibi olmuştur.
Düfa hangi ülkenin?
Düfa hangi ülkenin?
Kimya alanındaki çalışmaları ile dünyada öncü ve güvenilir ülke Almanya'nın ünlü boya markası DÜFA'nın Türkiye'ye gelişi ile inşaat boyası sektöründe hareketlilik yaşanmaya başlandı.
Kayalar Kimya kimin?
1976 yılında Yılmaz Kayalar tarafından kurulan Kayalar Kimya bugün GENÇ Ahşap Koruma Sistemleri, DÜFA İnşaat Boyaları ve Yalıtım Malzemeleri, GençNoroo Endüstriyel Boyaları,Gralsa Wood Coatings Systems ve Kayalar Hammadde markalarıyla Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında yer almaktadır.
Sanayi boyaları nelerdir?
Sanayi boyaları nelerdir?
Endüstriyel Boyalar.
Sanayi boyaları nerede kullanılır?
Endüstriyel boyalar iç ve dış tüm mekanlarda, demir ve çelik yüzeylerde, metal tüm alanlarda, sıva, beton ve MDF yüzeye sahip alanlarda, iş ve inşaat makineleri, ziraat makineleri, el aletleri, elektrik pano ve aksesuarlarında ve çeşitli makine imalatlarında tercih edilmektedir.
Düfa nerede üretiliyor?
Düfa nerede üretiliyor?
Düfa Boya, 1976 yılında Yılmaz Kayalar tarafından kurulan Kayalar Kimya A.Ş. bünyesindeki boya ve astarları, ahşap koruyucu, profitec, ısı yalıtım sistemleri, zımpara ve yardımcı ürünler markasıdır. Türkiye ve İspanya'da toplam 59 bin metrekarelik alanda üretim gerçekleştirmektedir.
Kayalar Kimya sahibi nereli?
24 Kasım 1970 yılında Tokat ilinin Erbaa ilçesinde doğdum.
Tolga Kayalar kaç yaşında?
Tolga Kayalar kaç yaşında?
Posta gazetesinin haberine göre Yağmur'un yeni gözdesi Kayalar Kimya'nın ortağı, sosyetik modacı Siren Ertan'ın eşi Ersin Kayalar'ın kardeşi Tolga Kayalar (44). Sevgililer henüz birbirlerini tanıma aşamasında oldukları için şimdilik gözlerden uzak yerlerde buluşup görüşüyorlar.