Editör
Efsanevi Üye
Dua insanı iyileştirir mi?
Dua etmenin bağışıklık sistemini güçlendirdiği, kan basıncını dengelediği, kalp atışını düzenlediği, stres yönetimini kolaylaştırıp, depresyonu engellediği yönünde de gözlemler var. Dua etmek yalnız hastalıkları önlemiyor. İyileşmeyi de kolaylaştırıyor.
Siğil nasıl geçer dua?
Siğil nasıl geçer dua?
2. Siğil Duası: Allahümme müsağğira'l-kebiri ve mükebbira's-sağiri sağğir ma bi." Anlamı: Büyüğü küçülten ve küçüğü büyülten Allah'ım! Bu bendekini (siğilleri) küçült.
Kısmet açmak için hangi sure okunur?
Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru. Meali: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım. Cuma günü okunmalıdır.
Şans gelmesi için ne yapılmalı?
Şans gelmesi için ne yapılmalı?
Size şans getirdiğine inandığınız objeleriniz var mı?…Şeytanın bacağını kırmak: Şans nasıl yaratılır?
- Çok çalışın. "Ben başarısız olmadım.
- Şans günlüğü tutun.
- 3. Sadeleştirin.
- Yaratıcılığa alan açın.
- 5. Fırsatları değerlendirin.
- Bonus: Ne yesek de şansımız artsa
Sıkıntı için hangi esma okunur?
Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere "La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır. Sıkıntılı iken "Hasbünallah ve ni'mel-vekîl" deyiniz. Cuma vakti okunması gereken dua ; -"La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram".
Siğilleri ne kurutur?
Siğilleri ne kurutur?
30 gram aloe vera ile 1 çorba kaşığı elma sirkesini karıştırın. Karışımı siğillerin üstüne sürün ve öylece bırakın, durulamayın. bırakın ve durulamayın. Bu yöntemi siğillerinizin geçtiğini göreceğiniz güne kadar her gün uygulayabilirsiniz.
Siğil duası neye okunur?
Bulunduğu yer fark etmeden siğilin üzerine yirmi bir defa üç İhlas suresi ve bir Fatiha suresi okunur. Vücudunun herhangi bir yerinde Siğil olan kişi, ay doğduğunda üç İhlas suresi bir Fatiha süresi okur, aya bakarak ayağının altından bir parça toprak alıp, gözlerini aydan ayırmadan siğile sürer.
Evlenmek için kurandan hangi sure okunur?
Evlenmek için kurandan hangi sure okunur?
Hayırlı bir eş ve evlilik isteyen kişilerin Furkan Suresi 74. ayeti okuması önerilmektedir.
Kısmet açmak için hangi esma okunur?
"Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune."