Modoratör
Efsanevi Üye
Dr Esra Ezmeci kimdir?
1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır.
Fulya ile Umudun Olsun psikolog kim?
Fulya ile Umudun Olsun psikolog kim?
Fulya İle Umudun Olsun programında görev yapan psikoloğun adı Esra Ezmeci'dir. Peki, Esra Ezmeci kimdir? İşte Esra Ezmeci biyografisi: Esra Ezmeci 1 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu.
Sevgiliyi çapalamak ne demek?
Sevgiliyi çapalamak ne demek?
Çapalama, bir şeyi diğer bir şeye bağlayarak aralarında ilişki kurmaya denir.
Esra Ezmecinin eşi kimdir?
Tutku DalmazEsra Ezmeci / Eşi (e. 2005–2015)
Esra Ezmeci ne iş yapar?
Esra Ezmeci ne iş yapar?
PsikologYoutuberEsra Ezmeci/Meslekleri
Ezmeci kaç yaşında?
Ezmeci kaç yaşında?
35 yaşında (1 Ağustos 1986)Esra Ezmeci / Yaş
Fulya ile Umudun Olsun psikolog neden ayrildi?
Fulya Öztürk'un sunduğu 'Fulya ile Umudun Olsun' programında yer alan psikolog Esra Ezmeci, avukat Handan Bakbak ve dedektif Savaş Kurtbaba, programdan 'çirkin ve kırıcı tavırlar' sebebiyle ayrıldıklarını açıkladılar.
Fulya daki psikolog neden yok?
Fulya daki psikolog neden yok?
Deneyimli ekran yüzü Fulya Öztürk'ün Covid-19 hastalığına yakalandığı ve tedavisinden dolayı bir süre Fulya ile Umudum Olsun programında yer alamayacağı kaydedildi. Fulya İle Umudun Olsun'u bugün programın psikoloğu Esra Ezmeci sundu. Ezmeci, Fulya Öztürk'ün programa çıkamayacak kadar rahatsız olduğunu doğruladı.
Esra Ezmeci esinden neden ayrildi?
Esra Ezmeci esinden neden ayrildi?
Nişanına Mehmet Dalmaz katılmayınca oğlu Tutku Dalmaz, "Benim böyle bir babam yok. Benim babam nişanlım Esra'nın babasıdır. Başka bir insanı kabul etmiyorum" dedi. Daha sonra, 2005 yılında evlenen Esra ve Tuğra çifti 2015 yılında şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı olarak boşandı.
Esra Ezmeci annesi babası kimdir?
Suat EzmeciSeval EzmeciEsra Ezmeci/Ebeveynleri
Düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir kaç sayfa?
Düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir kaç sayfa?
Kod : 9786053115984 Yayıncı : Destek Yayınları Yazar : Esra Ezmeci Yayın Dili : Türkçe Basım Tarihi : 2019-06-13 Baskı Sayısı : 1.Baskı Sayfa Sayısı : 200 Boyut : 135 X 210 Kapak : Karton Kağıt : 2.Hamur Yaşanmamış bir hayattan daha üzücü ne olabilir?
Psikolog Esra kaç yaşında?
Psikolog Esra kaç yaşında?
Fulya ile Umudun Olsun Psikolog nerede?
Fulya ile Umudun Olsun programında psikolog olarak ekranlarda görüş bildiren Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev almıştır.