Son Konular

Dosya kalintilari nasil silinir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Dosya kalıntıları nasıl silinir?

Program files, program dosyaları(X86),program data,kullanıcılar/kullancı adın appdata buradaki tüm klasörlerden sildiğin her şeyin kalıntılarını sil Windows tuşu+r yap regedit yaz entera bas oradan hkey current user klasörünün içinden software klasöründeki sildiğin şeylerin kalıntılarını sil.
Silinmeyen dosyaları nasıl silinir?
Adım 1. Windows tuşu + R'ye basın ve Komut İstemi'ni açmak için cmd yazın veya başlangıçta sadece Komut İstemi'ni arayın. Adım 2. Komut İstemi'nde, silmek istediğiniz klasör veya dosyanın del ve konumunu girin ve "Enter" tuşuna basın (örneğin, del c: \ users \ JohnDoe \ Desktop \ text.txt).

Mac te program nasıl kaldırılır?

Finder'ı kullanarak uygulama silme
- Finder'da uygulamayı bulun.
- Uygulamayı Çöp Sepeti'ne sürükleyin veya uygulamayı seçin ve ardından Dosya > Çöp Sepeti'ne Taşı öğesini seçin.
- Kullanıcı adı ve parola girmeniz istenirse Mac'inizdeki bir yöneticinin adını ve parolasını girin.
Regedit nasıl kaldırılır?
Ek Bilgi
- Başlat'a tıklayın, Çalıştır'a tıklayın, Aç kutusuna regedit yazın ve ENTER tuşuna basın.
- Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını bulup tıklayın:
- Uninstall kayıt defteri anahtarına tıkladıktan sonra Kayıt Defteri menüsünde Kayıt Defteri Dosyası Ver'e tıklayın.

Bilgisayarda bir dosya nasıl silinir?

Dosya Gezgini'ni kullanarak dosya silme
- Dosya Gezgini penceresini açın. İpucu: Dosya Gezgini'ne erişim için hızlı bir yol, Windows Tuşu + E. tuşlarınabasın.
- Silmek istediğiniz dosyayı bulun.
- Dosyayı seçin ve Delete tuşuna basın veya şeridin Giriş sekmesinde Sil'e tıklayın.
Program Ekle Kaldır nasıl açılır?
Anahtarı sildikten sonra Başlat'a tıklayın, Ayarlar'ın üzerine gelin ve Denetim Masası'na tıklayın. Denetim Masası'nda Program Ekle/Kaldır'a çift tıklayın. Program Ekle/Kaldır'da, kayıt defteri anahtarını sildiğiniz programın listede olmadığını doğrulayın.

Bir program bilgisayardan tamamen nasıl kaldırılır?

Başlat öğesine tıklayın ve "programlar ve özellikler" yazın. Programlar ve Özellikler öğesine tıklayın. Program Kaldır veya Değiştir penceresi görüntülendiğinde kaldırılacak veya değiştirilecek programı tıklayarak seçin. Kaldır/Değiştir öğesine tıklayın.

Eclair mi ekler mi?

Catlak dis tedavi edilmezse ne olur?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt