Son Konular

Doona kac yasina kadar kullanilir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Doona kaç yaşına kadar kullanılır?

Tavsiye edilen kullanım ömrünü bulmak için lütfen Doona Bebek Arabası altındaki çıkartmaya bakın. Simple parenting üretim tarihinden itibaren 6 yıl sonra ürünü kullanmayı bırakmanızı önermektedir.

Doona kaç kilo?

Doona kaç kilo?
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası & Oto Koltuğu Özellikleri
Türü | : Puset
Ağırlık | : 7 kg
Ayarlanabilir Kol Uzunluğu | :
Taşıma Kapasitesi | : 15 kg

Doona bebek arabası kaç kg taşır?

Eşsiz çabuk açılabilen Doona™ konektörlere sahiptir. Şık ve pratik bölmeleri ile hayatınıza pratiklik katar. Yıkaması kolaydır ve 1,5 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir.

Doona ne markası?

Doona ne markası?
Doona, 2011 yılında Yoav Mazar tarafından kurulan Simple Parenting Company bünyesindeki bebek araba koltuğu ve aksesuarları markasıdır. Ürünleri Hong Kong'ta üretilmektedir. Simple Parenting Company İsrail merkezlidir.

Doona bebek arabası kaç para?

Doona Bebek Arabası Sıkça Sorulan Sorular %19 indirimle Doona Yeni Nesil & Oto Koltuğu Royal Blue Bebek Arabası 8.800 TL'ye, %19 indirimle Doona Özel Koleksiyon & Oto Koltuğu Bebek Arabası 11.200 TL'ye, %20 indirimle Doona Yeni Nesil & Oto Koltuğu Nitro Black Bebek Arabası 8.800 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Doona hangi ülke?

Doona hangi ülke?

Prego ne markası?

Prego, 1993 yılında kurulan; elektronik ev aletleri, dayanıklı tüketim malları ve hediyelik eşya gibi sektörlerde faaliyet gösteren Dalpa Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti bünyesinde 1999 yılında ilk kez üretilen bebek ürünleri markasıdır. Dalpa Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. yerli sermayeli bir firmadır.

Travel Sistem kullanışlı mı?

Travel Sistem kullanışlı mı?
Birçok kullanışlı özelliği bünyesinde barındıran travel sistem bebek arabası modellerini tercih etmeniz için birden çok sebep bulunmaktadır. Bu tür ürünleri tercih sebebi yapan bazı özellikleri aşağıdaki gibidir: Doğumdan itibaren 15 kilograma kadar kullanılabilir olması. Yatış kademelerinin ayarlanabilir olması.

Graco hangi ülkenin markası?

Herşeyden önce Graco Amerikan markası ve üretimi Luxembourg'da yapıyor.

Hamilton bebek arabası hangi ülkenin markası?

Hamilton bebek arabası hangi ülkenin markası?
Genel Özellikler
Marka | Hamilton
Stok Kodu | HMT-X1-0228
Üretim Yeri | Çin

Graco nerede üretiliyor?

Merkezimiz Minnesota eyaletinde yer alan Minneapolis kentindedir ve dünya çapında yaklaşık 3.500 kişiyi istihdam etmektedir.

Doona bebek arabası kaç TL?

Doona bebek arabası kaç TL?
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası & Oto Koltuğu İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Doona Yeni Nesil Bebek Arabası & Oto Koltuğu | Casual Vista Trona Travel Sistem Bebek Arabası
Fiyat | 8.800,00 TL 46 satıcı | Fiyat Yok
Popülerlik | 1. Popüler Doona Bebek Arabası | –
Ortalama Puan | | –
Türü | Puset | Travel Sistem

Doona bebek arabası, Simple Parenting Company tarafından üretilen bir markadır. Doona'nın üretici firması 2011 yılında Yoav Mazar tarafından kurulmuştur. Ürünler Hong Kong'da üretilmektedir ve Simple Parenting Company'nin merkezi İsrail'dedir.

Doona bebek arabası, 15 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Ağırlığı ise 7 kg'dır. Bu özellikleri sayesinde hafif ve taşınabilir bir bebek arabasıdır.

Doona bebek arabası genellikle 8.800 TL ile 11.200 TL arasında satılmaktadır. Fiyatlar, model ve özelliklere göre değişiklik gösterebilir. Örneğin, Doona Yeni Nesil & Oto Koltuğu Royal Blue Bebek Arabası %19 indirimle 8.800 TL'ye satılmaktadır.

Doona bebek arabasının tavsiye edilen kullanım ömrü, üretim tarihinden itibaren 6 yıldır. Bu sürenin sonunda ürünün kullanımını bırakmanız önerilir.

Eğer başka bir konuda daha detaylı bilgi almak isterseniz, lütfen bana sorabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Deredere ne demek?

Saracoglu dereotu nasil kullanilir?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt